Tükröm, tükröm, mondd meg nekem… Jól leszek a bőrömben?

Játszunk el a gondolattal, hogy holnap belép a kedves Olvasó életébe egy szín-és stílustanácsadó hölgy. Ma még el sem hiszi, hogy pozitív irányba változtatja meg az életét, hiszen saját magát fogja másként szemlélni azután.

Kihozza a külsejéből a fiatalságot, szépséget, s ezt a változást belsőleg is meg fogja élni. Kivetül ez a sok jó a családjára, párjára, az otthonára, s a munkahelyén is más szemmel néznek majd önre, elégedetten bólogatnak az átalakulása láttán.
A változást hozó kedves jó tündér Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó (képen), aki most rajtam keresztül avatja be az Olvasót saját magunk felfedezésének rejtelmeibe.
– Az évszakelméletet használva elmondható, hogy a magyarok jelentős többsége hideg színtípusba tartozik (tél és nyár típusúak főképp), azaz a hideg színek finomra hangolásából tudjuk kialakítani számára a legharmonikusabb külsőt. Ilyenkor a haj, a smink, a ruha tökéletes összhangjáról beszélünk. Munkám során fontos kellékeim a színtípus meghatározásban a színkendők, amelyek segítségével pontos képet kapok ügyfelem színtípusáról, ami segítség a harmonikus megjelenésének formálásához.

Milyen életkorban célszerű szín- és stílustanácsadó segítségét kérni?
– 20 éves kor után javasolható, hogy a pályája kezdetén álló fiatal, karrierje alakítása során kikérje a véleményemet. Jelentős szabály, hogy az igényes, előnyös külső az érvényesülés záloga, másrészt ilyen korban a fiatalos külső megőrizhető, könnyebben vehető rá pl. ügyfelem a tudatos vásárlásra.
Lényegesen nyugodtabb, magabiztosabb lesz a mindennapokban, hiszen egy gardróbrendezés után akár az előre összeállított szettekből öltözködhet. Megszokja az állandó rendet, a harmonikus biztonságot maga körül.
Kell-e a szín- és stílustanácsadónak ügyfele lelkére hatnia?
– A beszélgetés első szakasza éppen a lélek harmóniája meglétéről vagy hiányáról szól, hiszen a külső szépséghez belső kisugárzás kell, hogy párosuljon. E nélkül nincs meg a teljes harmónia, de nyilván ez oda-vissza hat, ha a külső harmóniát megteremtjük, a belső harmónia is fejlődik.
Kedves Gabi! Hányszor kell ügyfelének a tükör elé állnia ahhoz, hogy elégedettnek érezze magát?
– Jó kérdés! Az általam nyújtott tanácsadás egy életre szól. Nem egyszer, nem kétszer fogunk találkozni, hiszen folyamatos utógondozást végzek a tartós siker érdekében. Annyiszor fogunk találkozni tehát, ahányszor szükséges.
Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó Facebook oldaláról sok hasznos további részletet tudhat meg: www.facebook.com/ovarigabriella. Lépjen vele kapcsolatba! Kövessen minket is, hiszen folyamatos lesz új rovatunk, a Stílustippek.
Dömsödi Teréz

 

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41366 online lapszámunkban, a lap mentése után saját gépén könnyedén olvashatja cikkeinket!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.