Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés

A Városellátó NKft. minden háztartásba eljuttatta tájékoztató szórólapját a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésről. Kiss Ferenc hulladékgazdálkodási részlegvezetőt kérdeztük, mikortól várható az új gyakorlat bevezetése városunk területén?

– A házhoz menő szelektív gyűjtés 2 heti gyakorisággal jelenleg Szentes azon területein működik, ahol csütörtökön, pénteken van szemétszállítás, illetve a szerdai körzetből a Szeder és Termál telepen. A munkatársaink most kezdik a szórólap és a kezdő 2 db zsák kézbesítését a fenti körzetekbe nem tartozó hétfői, keddi és a nagyhegyi körzetek családi házai számára. Ezeken a területeken szeptember 18, 19, 20. lesz az első gyűjtési nap, a napi szemétszállítási körzet szerint – kaptuk a felvilágosítást.
– Eddig mindössze az első negyedévi közszolgáltatási számla érkezett meg. Lehet-e tudni a számlázás további részleteiről?
– A számlákkal kapcsolatban valóban hozzánk kell fordulni, nálunk működik az ügyfélszolgálat. Arról, hogy milyen rendbe várható a szemétdíj számlázási üteme, nincs információnk, az teljesen a koordináló szerv hatásköre.
A megküldött tájékoztatóban az áll, minden felmerülő kérdéssel forduljunk a szolgáltatóhoz. Jelen esetben önök, vagy az önökkel szerződésben álló megbízó cég az illetékes szolgáltató?
– Szolgáltatónak a 2017. március 31. napját megelőző időszakra vonatkozóan a Szentes Városellátó Nkft. minősül, az azt követő időszakra vonatkozóan a Szolgáltató teljesítési segéde, alvállalkozója, azaz az ügyfélszolgálat tekintetében is megbízottja vagyunk. Tehát a továbbiakban is hozzánk fordulhatnak a lakosok a kommunális hulladékszállítással kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel és az ingatlanokra vonatkozó bejelentésekkel.
– dite –

Megjelent: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41364 online lapszámunkban. A lapot saját gépére mentve, elolvashatja a további cikkeinket is.

Egy hozzászólás “Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Figyelem! A szórólapon felsorolt hulladékokat kell egy zsákba gyűjteni és kéthetente a kukával együtt kitenni a hulladékszállítási napon. A zsákba tehát a háztartási műanyagok, konzerves dobozok, papírféleségek kerüljenek.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.