Jövőre megnyitja kapuit Szentes első hotelje

Szentes, 2017. szeptember 6. – 2018 júniusától várja vendégeit Szentes első szállodája. A Török Csongor tervei alapján épülő négycsillagos hotel modern építészeti stílusa, fiatalos arculata, kellemes atmoszférája a tökéletes biztosíték egy kellemes kikapcsolódáshoz. A hotel hiánypótló beruházás a városban, hiszen eddig a Szentesre érkezőknek csak apartmanházakban, panziókban, vendégházakban tudtak szálláshelyet biztosítani, 25 km-es körzetben nincs hasonló szálláshely a térségben. Az új beruházás a nyitást követően 11 fő számára biztosít majd munkalehetőséget.

2017 júliusában indult az építkezés a csendes Szentesi Üdülő- és Sportövezetének a peremén, az Örvény soron, a Kurca folyó mellett 2500 m2 alapterületen. Az Open Hotel tökéletes helyszíne lesz a családok, sportolni, feltöltődni vágyók, wellnesst kedvelők, valamint üzleti megbeszélések céljából idelátogatók számára egyaránt.

Három szinten, 24 szobában foglalhatnak majd szállást az Openben pihenni vágyó vendégek. Minden szoba a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 m2 tér áll rendelkezésre. A légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szobákban minden feltétel biztosított lesz a nyugodt kikapcsolódáshoz. A recepciós szolgálat a nap bármely szakában 0-24 óráig áll a vendégek rendelkezésére, két idegen nyelven is. A hotel saját zárt parkolóval rendelkezik majd, és lehetőség lesz 24 órás csomagmegőrzésre is.

A szállodában egy Á la carte étterem fog üzemelni, ahol a szálloda vendégei számára félpanziós ellátás is elérhető lesz, de külsős vendégek is betérhetnek majd egy finom vacsorára. Egy kültéri 14 m hosszú, feszített víztükrű medence is fokozza a látványt és emeli a szálloda színvonalát. Az árak a vidéki négycsillagos árkategóriának megfelelően alakulnak.

A helyrajzi adottságoknak köszönhetően a szálloda csodás panorámával rendelkezik majd, és a kedvező helyszínválasztásból adódó turisztikai adottságok számos kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Szentesre érkezőknek. A Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejárata mindössze 400 méterre található az Open Hoteltől, ami a Kurcán átívelő kishídon könnyen megközelíthető. Az Üdülőközpontban alig 2 esztendeje egy minden igényt kielégítő fedett élmény és wellness komplexum épült. A kültéri sportok szerelmesei, vagy gyermekes családok sem fognak unatkozni, ugyanis az Üdülőközpont Sportövezetében egy gumiszőnyeges és salakos futópálya, egy bicikli és gördeszka park, focipályák, nyitott-fedett teniszpályák, lábteniszpálya, játszóterek állnak a vendégek rendelkezésére. Nem messze helyezkedik el a Kurca-Part Kalandpark is, amely izgalmas program lehetőség kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Azoknak, akik a festői környezetet preferálják, a Széchenyi liget nyújt szemet gyönyörködtető látványt. A nyüzsgő, lendületes város egész évben hagyományos, kulturális és rendhagyó eseményeknek, nagy rendezvényeknek és sportfesztiváloknak ad otthont.

(A képek rákattintással nagyíthatóak!)

Szentesen kívül a kistérség településein is bőven akad látnivaló. A vízi világ, a védett természeti területek és az Alföldi Kék Túra kijelölt útvonala a természetjáráshoz és az aktív kikapcsolódáshoz nyújt kiváló lehetőségeket. A kistérségben számos műemlék is található, de a látványos programok, fesztiválok kedvelői sem unatkozhatnak a gazdag kínálatnak köszönhetően.

Az Open Hotel megnyitása révén, a jövőben bármilyen okból Szentesre látogató vendégeknek minden feltétel adott lesz, hogy maximálisan kiélvezhessék a városban eltölteni kívánt időt.

Az OPEN HOTEL kommunikációs és stratégiai partnere a Marketing Store Kft.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.