Tizedszer is kaptunk finom lepényt…

2008-ban először rendezte meg a „Mosolygósabb Régióért” Egyesület a Lepényváró Fesztivált Lapistón, s azóta minden évben. A látogatottság évről évre növekszik, ez nem csoda, hiszen minden évben igényes műsor biztosítja a jó hangulatot. Amatőr és profi fellépők színvonalas, változatos műsora a jó szórakozás titka. Így volt ez idén július 22-én is, amikor már tizedszer szórakozhattunk a fesztiválon.

Mint mindig, az egyesület tagjai finom lepényekkel kínálták a résztvevőket, többféle sós és édes túrós, mákos, meggyes, almás, szilvás lepény volt bőven, nemcsak ezeket, egyéb finom süteményeket is kóstolhattunk. A „Fülig Jimmy” falatozó babgulyást és innivalót kínált hozzá. A kicsik nagy örömére csillámfestés és vattacukor is volt. A felnőttek egészségügyi szűrésen vehettek részt, a szórakoztató műsorok között.
Nem maradt el idén sem a kiállítás, most a Háziipari Szövetkezet termékeivel ismerkedhettünk meg, történetéről érdekes előadást hallottunk a szövetkezet alakulásának 65. évfordulója alkalmából.

Kegyes volt az időjárás, talán túlzottan is, a déli kis szentesi eső után ezer ágra sütött nap.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Farkas Sándor országgyűlési képviselő úr, aki szintén jól érezte magát.
Késő estig tartott a vidám hangulat, s mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs olyan lelkes szervező, mint Dömsödiné Terike, s nincsenek a szponzorok, s a jó hangulatot biztosító fellépők.
Nagyon remélem, jövőre újra jól érezhetjük magunkat, az immár tinédzser korú fesztiválon.

Füredi Zsuzsa

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.