Van megoldás, a NICS…

Már korábban is felhívtuk olvasóink figyelmét egy olyan, egyedülálló vitamin családra, amely többet tud társainál, hiszen rendelkezik a százszázalékos feszívódás képességével.

A NICS vitamincsalád tizenhárom fajta terméket tartalmaz, közülük önök választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, s napi adagolással, biztonságosan gondoskodhatnak a már meglévő probléma kijavításáról szervezetükben. Mindegyik vitamin erőssége, hogy gondoskodik a bélflóra egészségéről, s ugyebár, ez a legfontosabb! Ha a gyomor, bélrendszer egészségesen működik szervezetünkben, nem alakulnak ki azok a hiány állapotok, amelyek testünk leromlásához, betegségek kialakulásához vezetnek. Ily módon emésztési problémáról sem beszélhetünk. Amennyiben a bélflóránk megfelelően funkcionál, allergiás elváltozások sem alakulnak ki, vagy azok egyértelműen megszűnnek.

A vitamincsaládot keresse üzletünkben: BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ ÜZLET Szentes, Kossuth utca 22. Szívesen adunk felvilágosítást a termékek további előnyeiről, használatáról, a használat időtartamáról, s minden olyan fontos kérdésben tájékozódhat, amely az ön egészsége, jó közérzete elérésében, megtartásában meghatározó. S még egy fontos dolog, a nyári melegben ne feledkezzen meg a bőséges folyadékpótlásról, tiszta ivóvíz formájában.
Forduljon hozzánk bizalommal! Jó egészséget és tartalmas szép nyarat kívánok!
Ötvösné Éva x.

Előzmény: http://www.varosivisszhang.hu/?p=29919

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41319 online lapszámunk 3. oldalán. Mentse a lapot a további cikkek elolvasásáért!

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.