Az év kedvenc füzetborítói – Az elsők cserkeszőlői családi pihenést nyertek

Az Iroda-Profil Kft. idén is nagy sikerrel rendezte meg „A kedvenc füzetborítóm…” című rajzpályázatát az óvodás, az általános iskola alsó és felső tagozatos tanulói számára. A pályázatra 420 pályamunka érkezett, minden rajz a József Attila és a Horváth Mihály utcai üzletek előtt ki lett állítva, valamint Facebookos szavazást is hirdettek.

Az eredményhirdetésre június 8-án 16 órakor került sor a Horváth Mihály utcai Suli Profil üzlet előtt. Ez alkalommal a gyerekek kreatív foglalkozás keretében alkothattak. A saját örömükre és használatukra készíthettek könyvjelzőt, wc papír gurigából tolltartót, vékony hegyű filctollal színezhettek és olyan ragasztóval dolgozhattak, amely nem hagy nyomot a használója ruháján. A résztvevők fesztivál karszalagot kaptak, amellyel szeptember 15-ig folyamatosan, kedvezményekkel vásárolhatnak az üzletekben.

A rajzpályázat különdíjasai: Őze Virág és Polónyi Janka Zoé (Kiss Bálint Református Általános Iskola), Vajgel Petra (Szent Erzsébet Óvoda), Biácsi Milán (Deák Ferenc Általános Iskola) Farkas Tímea, Kovács Vivien (Forray Máté Általános Iskola Szegvár) és Bari Erzsébet (Rigó Alajos Tagintézmény) az ICO ajándékait kapták.

Közönség díjas lett a Facebook szavazatok alapján Kovács Ákos, a szegvári Forray Máté Általános Iskola 3. b. osztályos tanulója (felkészítője: Vassné Lucz Klára).
Óvodás korcsoportban I. helyezett Hegedűs Mia, II. helyezett Kallai Lili, III. Török Liliána – mindannyian a Szent Erzsébet Óvoda óvodásai, felkészítőjük: Hegyi Katalin, Török Hilda és Varga Éva).

Az alsós korcsoport nyertese: Minda Erika (Koszta József Általános Iskola, felkészítője: Kasza Erika). II. Andrikó Annabella (Hunyadi János Általános Iskola Nagymágocs, felkészítője: Laszli Mónika). III. Őze Csanád (Kiss Bálint Református Általános Iskola, felkészítője: Kalamusz Tünde).
A felsősök versenyét Szabó Alíz nyerte (Fábiánsebestyén Arany János Általános Iskola, felkészítette: Hercz Szilvia). II. Szűcs Amina (Forray Máté Általános Iskola Szegvár, felkészítette: Jeneiné Lucz Mária). III. Ottroba Tímea (Hunyadi János Általános Iskola Nagymágocs, felkészítette: Berecz Bernadett.)

Az első helyezettek a cserkeszőlői strandfürdőben tölthetnek el családjukkal egy varázslatos napot. A többiek pedig az Iroda-Profil Kft. ajándékaival térhettek haza. A felkészítő pedagógusok jutalma a papírboltokban beváltható, egyenként 5000 Ft értékű vásárlási utalvány.
Kép és szöveg:
Dömsödi Teréz

A képek kinagyíthatóak, klikk a képre!)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.