Petőfi Kávéház, a klasszikus süteményekkel…

Jó dolga lesz ezután a házasulandóknak, esküvőjük helyszínéül az Art Cafe, a Petőfi kávéház szépen felújított területét is választhatják. Dömsödi Imrét, a kávéházat üzemeltető SÉF Kft. egyik tulajdonosát kérdeztük, hogyan tervezik az egykor patinás épület megújult részének újbóli bevezetését.

– A mostani elképzeléseink szerint 11.00 és 22.00 óra között tartunk nyitva. Az eredeti szerepünk az, hogy a Szentes Szecessziós Ház kulturális, művészeti és múzeális bemutatói közönsége elfogyaszthasson egy-egy italt, kávét, süteményt, vagy valamilyen egyszerűen feltálalható ételt. A fennmaradó időben természetesen családi rendezvények, állófogadások megrendezésére is lesz nálunk lehetőség, de egyéni ötletekkel is készülünk, mint pl. az 5-10 fő számára szervezett főzőtanfolyamok. Azt gondolom, hogy az idő előrehaladtával, a lakossági igényekhez igazodva bővülnek a szolgáltatásaink is.
– Az épület hajdani vendéglátós funkcióiból mit sikerül újra feléleszteni, vannak-e egyáltalán ilyen törekvéseik?
– Természetesen, a korabeli Petőfi Cukrászda klasszikus süteményei kaphatók lesznek nálunk is. Nyilván a hajdani Rétesbolt, vagy a Bisztró még sokak emlékében él, ezek a szolgáltatások egyelőre nem eleveníthetőek fel. Lesz azonban egy szép, hangulatos teraszunk, amely a körforgalom, a tér felé néz. Június 24-től várjuk vendégeinket, nézzenek körül, ismerkedjenek meg a megújult épülettel, érezzék jól magukat nálunk!
– dite –

Egy hozzászólás “Petőfi Kávéház, a klasszikus süteményekkel…” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent online lapszámunk első oldalán: http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.