Lapistói pillanatképek

Előző lapszámunkban ízelítőt adtunk a 9. Lapistói Lepényváró Fesztivál keretében megrendezett „Szemelvények a kubikosság történetéből” c. kiállításról, és köszönetet mondtunk mindazoknak, akik bármilyen módon is segítségünkre voltak, hogy a rendezvény sikeres legyen.

Sokan, sokat tettünk annak érdekében, hogy idén július 23-án is kellemes délutánt tölthessünk együtt Lapistón, fiatalok és örök fiatalok egyaránt. A megörökített múlt emlékeit és értékeit is jó volt újra látni a kiállító szobában, s persze, a lepények… A túrós, meggyes, mákos, almás, diós mellett idén is sokan kóstolhatták meg a tavaly oly sikeres szedres-túróst, annak a meggyes-túrós kistestvérét , a birsalmásat és az évről-évre kedvelt sós lapistói lepényeket. Az új sós lepény idén a túrós – pepperonis volt, mit mondjak, ami finom az finom.
Szórakozás, kultúra és műsorok, a színvonalhoz nem férhet kétség. Rendkívül szűkös költségvetésünkből megpróbáltuk kihozni a legtöbbet, amit lehetett. Bízni és reménykedni tudok, hogy jövőre talán sikerül majd egy kicsit még többet.

Dömsödiné Terike szervező

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.