Csak azért is Szentes!

A kellemetlen, esős időjárás miatt a május elsejei strandnyitó elmaradt, azonban június 18-án délután fergeteges bulira készül a Szentesi Sport- és Üdülőközpont.

Ezen a vasárnapon különféle vidám, játékos, önbizalom erősítő programok lesznek a Wellness részlegben, a csúszda melletti zöld felületen, és kialakítják újra a helyi televíziós közvetítések népszerű helyszínét, a plázst.

13.00 órától Lakatos Márk, az ország legnépszerűbb stylistja várja interaktív beszélgetésre a wellness részleg közönségét, majd ötfős csapatával tartanak stílustanácsadást a strand vendégeinek. Közben a Dancsó Erika Szalon fodrászai hajshow-val lepik meg a fürdőzőket, s persze a szezon smink divatjáról is látványos szó esik.

Párhuzamosan a csúszda melletti zöldfelületen, ugyancsak 13 órától indul a program. Szirbik Imre polgármester köszöntője után, ovis fellépés és a Szilver TSE bemutatója következik. Itt is megjelenik majd egy rövid beszélgetés erejéig a nap sztárvendége, Lakatos Márk. 14.10 órától zenél a Pom-Pom együttes, majd a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány muzsikusai kápráztatják el a közönséget. 19.20 órától a rock zenét játszó Over3 zenekar, majd az orosházi First party zenekar koncertezik. 21.30 órától pedig Horváth Zoltán szórakoztatja az éjszakai strandolókat, mindazokat, akik a délutáni élményfürdőzést folytatni szeretnék.
A délután folyamán tombolasorolás is lesz, értékes nyeremények találnak majd gazdára. A szervezők mindenkit hívnak, és jó szórakozást kívánnak!

Fotó: Design.hu Lakatos Márk.
Fotók és szöveg: dite Új térbútorok érkeztek a büféhez és hétvégi hangulatkép.

Megjelent május 31-én a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41270 online lapszámunkban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.