Gyorshírek Siófokról…

Szentes városa idén második alkalommal képviselteti magát a Nemzeti Regattán. A BAHART szervezésében vitorlás versenyen méretteti meg magát közel 40 település 7-7 fős csapata. A szentesi hetes főleg vízi sportokat képviselő tagjai túl vannak az első futamon. Harmadikként végeztek, így holnap folytatják a küzdelmet az összesített első helyért. A fődíj: egy sétahajó egy évig annak a településnek viselheti a nevét, aki abszolút győztes lesz. Emellett Szentes promótálja önmagát: szóróanyagokkal és prospektussal várja az érdeklődőket.

A színpadon is bemutatkozott településünk, hiszen Szebeni Zoltán és Torday Árpád Szentes – kvíz keretében tárta fel nevezetességeinket. A látogatók között óriási népszerűségnek örvendett a szentesi lecsó és libamáj krém, ami gyorsan elfogyott. A rendezvény háziasszonya Ördög Nóra úgy nyilatkozott, ha versenyezhetne, Szentes csapatát választaná, mert a csapat kitalálta a legkényelmesebb vitorlás versenypozíciót. Összességében városunk jól szerepel, hiszen sikerült több módon is felhívni magunkra a figyelmet.

Az ételeket Nyári János és a Központi Konyha munkatársai készítették. A versenyző csapat tagjai: Pohl Anette, Szebeni Zoltán, Kocsis István, Berki András, Czirok Csaba, Torday Árpád és Kozák Géza.

Legfrissebb hírünk: Szentes a Nemzeti Regatta döntőjében! 40 település közül az első hatban csapatunk! 10 perc és kezdődik a végső megmérettetés! Hajrá, hajrá, hajrá Szenteeees!

Torday Henrietta

Egy hozzászólás “Gyorshírek Siófokról…” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Teljes szélcsendben a 6. helyen zárta Szentes csapata a 2. Nemzeti Regatta versenyét. A papírforma beigazolódott, a balatoni települések régi rutinnal szerezték meg a dobogós helyeket. Azonban az egyetlen alföldi város a döntőben megállta a helyét, hosszas, kitartó küzdelem után, szép élményekkel indulnak haza… Szentesre.

    Köszönjük Torday Henriettának a tudósítást.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.