420 pályamunka érkezett az IRODA-PROFIL Kft. pályázatára – Eredményhirdetés csütörtökön

Az Iroda-Profil Kft. idén is meghirdette rajzpályázatát az 5 és 14 éves korosztály számára. Ezen belül a gyerekek három korcsoportban, óvodások, alsó és felső tagozatos általános iskolások, küldhették be pályamunkájukat „A kedvenc füzetborítóm” témakörben. A/3-as méretig alkothattak tetszőleges technikával. Fontos szempont volt, hogy a pályamunkájuk témája szorosan kapcsolódjon a cég tevékenységéhez.

A határidő végéig, június 3-ig 420 pályamunka érkezett a térség óvodáiból és iskoláiból. A nagy érdeklődés várható volt, hiszen – ahogy minden évben – idén is nagyszerű díjak találnak gazdára. Korcsoportonként az első helyezettek családi belépőt kapnak a cserkeszőlői strandfürdőbe. Felkészítő pedagógusaik pedig 5000 Ft értékű ajándékutalványnak örülhetnek. A különdíjak mellett az Iroda-Profil Kft. Facebook oldalán zajló szavazás nyertese közönségdíjat fog kapni csütörtökön, június 8-án a díjátadó rendezvényen.

Ezen a napon kreatív foglalkozások is lesznek, így már 14 órától várnak minden versenyen résztvevő, és érdeklődő kisdiákot a Horváth Mihály utcai üzletükben. A kézműveskedés során készített dolgokat minden résztvevő hazaviheti, sőt ajándékba kapnak egy fesztivál karszalagot. A rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetése 16 órakor kezdődik.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Klikk a képekre a nagyításhoz!

A további képek a Városi Visszhang Facebook oldalán tekinthetők meg.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.