Gyermekfesztivál mai mesékkel, kalandokkal

Május 27-28-án második alkalommal kerül sor a Gyermekfesztivál programjaira a szentesi Kurca – Part Kalandparkban. Ebből az alkalomból volt sajtótájékoztató a helyszínen tegnap, május 16-án kora délután.

A sajtótájékoztatón részt vett Szirbik Imre polgármester, aki arról beszélt, hogy beváltotta a hozzá főzött reményeket ez az új kezdeményezés. A nem ingyenes rendezvény belépődíjai ár-érték arányban állnak a látványosságokkal. Vállalkozói támogatások is erősítik a programok sikerességét, mind anyagi eszközökkel, mind munkával, s mindez a családok örömére és szórakozására szolgál – jelentette ki.
A Városmarketing Csoport képviseletében Torday Henrietta és Hajós Viktória is jelen volt.
– Tavaly azt láttam, hogy sokan eljöttek, és örültek annak, hogy a belépő áráért milyen sok szolgáltatást kaptak a gyermekes családok. Kipróbálhatták a kalandpark játékelemeit, azokat is, amelyekre korábban nem volt lehetőségük. Ahogy a tavalyi, az idei rendezvény is sikeres lesz – erre a szervező Bertók Róbert személye a garancia – mondta Torday Henrietta.

– Üdvözlendő, hogy elindult ez a kezdeményezés a gyermekek örömére – tette hozzá Hajós Viktória, aki kiemelte, tavaly nagy sikeres volt a Nerf pályának. Az idén is sok érdekességre számíthatnak a családok, ennek jegyében invitált mindenkit.
Bertók Róbert főszervező a rendezvényről szólva kiemelte, hogy mindkét napon a kalandpark reggel 9.00 órakor nyit, és 19.00 órakor zárja kapuit. A felnőtt belépők ára 1000 Ft, a gyermekbelépők 1200 Ft-ba kerülnek, azonban számos családi kedvezmény segíti a látogatókat abban, hogy mindkét napon részesei lehessenek az élmény teli programoknak. Minden belépő mellé ingyen tombolajegy társul, amelynek vasárnap 18 órakor lesz a sorsolása, amikor értékes nyeremények találnak gazdára. A belépéskor olyan karszalagok kerülnek a kisgyermekek kezére, amelyre a szülő telefonszámát felírják, tehát ezzel is megelőzik, hogy a kicsik eltévedjenek, elvesszenek a rendezvény egyes helyszínei között.
A mellékelt plakát a részletes programot tartalmazza, a szervezők mindenkinek jó szórakozást kívánnak!

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.