Anyák napi ünnepség a II. sz. Idősek klubjában

Május 5-én anyák napi ünnepséget rendezett a szentesi Gondozási Központ II. sz. Idősek Klubja. A klub nagymamáit a gondozónők most is kedves műsorral, a klub férfi tagjai pedig szép versekkel lepték meg. Feldolgoztak közösen egy kedves mesés történetet az óvodás kislány lyukas kétfilléreséről, amit a kislány Anyák napjára tartogatott, hogy az édesanyjának vegyen belőle ajándékot.

Ám sem édességet, sem selyemkendőt nem tudott rajta vásárolni, mert a boltosok nem tudtak a pénzből visszaadni. Már majdnem nagyon elszomorodott, amikor meglátta – útközben hazafelé – az út mentén pompázó százszorszépeket. A virágokból kötött tehát csokrot, és azzal köszöntötte fel édesanyját Anyák napja alkalmából. Igen ám, de amíg szedte a virágokat, kis köténye zsebéből kiesett a pénzecske.

Az ünnepségen résztvevő édesanyákat az önkormányzat részéről dr. Demeter Attila alpolgármester és Antal Balázs Tibor, a körzet képviselője köszöntötte. Minden édesanya virágot és édességet kapott, majd a közös ebéd tette emlékezetessé számukra ezt a napot. A szavak helyett inkább beszéljenek a képek.

Kép és szöveg: Dömsödiné Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.