Egy táska a megújulásért

Míg a férfiak ruhatárát remekül fel lehet frissíteni egy új inggel, addig a hölgyek élvezhetik a számtalan kiegészítővel elérhető változatosságot.
Egy kedvelt, szép ruha egy új cipővel, táskával a teljes megújulás látványát képes nyújtani. Nem beszélve arról az izgalmas játékról, amely az övek, ékszerek, kendők, sálak „bevetésével” hatásként elérhető.

Nem csak egy szép ruha öltöztet tehát, fontos ezért, hogy amikor jeles alkalomra készülünk, arra is figyeljünk, hogy milyen táskával indulunk útnak. Számunkra ez a minden nap használatos tárgy soha se kerüljön az utolsó helyre, erről se feledkezzünk el! Legyen ugyanolyan fontos, mint maga az esemény, amelyre készülünk, ahol a legjobb „formánkat” szeretnénk megcsillantani. Közeleg a jó idő, a ballagások, esküvők, s más fontos családi események kopogtatnak be az életünkbe, készüljünk rájuk harmonikus nyugalomban.
Táska ügyben pedig, tudják, a leghűségesebb társ Szentesen a Heureka. Ötletért, tanácsért is keressék fel nyugodtan. (Szentes, Kossuth u. 15/A – Kereskedőház emelete.) Bízunk abban, hogy képeink kedvet teremtenek ehhez.
Kép és szöveg: dite x.

Videónk Facebook oldalunkon.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41188 online újságunk 3. oldalán. Letölthető a “Megjelenít…” piros linkről.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.