Farkas Sándor a nemzeti konzultációról

A mai napon, április 28-án Farkas Sándor országgyűlési képviselő a nemzeti konzultáció aktuális kérdéseiről tájékoztatta a sajtó képviselőit Szentesen. Elmondta, hogy a hat kérdést tartalmazó boríték ezekben a napokban kerül a szentesiek és környékbeliek postaládájába, legkésőbb keddig mindenki megkapja. Kérte, hogy május 20-ig adják postára, juttassák vissza a kérdőívet a Kormány számára. A kitöltött kérdőív postára adása díjmentes.

Szólt arról is, hogy a nemzeti konzultációs kérdőív interneten is kitölthető a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon, mindössze néhány percet vesz igénybe ezt megtenni.

Minderre azért van szükség, mondta, hogy a lakosság megerősítse a Kormányt abban a mindennapos küzdelemben, amelyet nemzeti érdekeink védelmében, s egyben mindannyiunk érdekében folytat. A brüsszeli bürokraták egyre több kérdésben gyakorolnak nyomást a Magyar Kormányra, veszélyeztetve ezzel eddig elért eredményeinket és nemzeti szuverenitásunkat.
Az egyik ilyen kérdés a bevándorlás politikánk. Szeretnénk mi, magyarok eldönteni, hogy kikkel akarunk együtt élni. Brüsszel pedig kötelezően ránk akarja erőltetni a Nyugat-Európába igyekvő gazdasági migránsok tömegeit. Kifejtette azonban, hogy a magyar vélemény már egyre többeket gondolkodtat el. Az Európai Parlamenterek között is többen fontolják meg a magyar álláspontokat, és talál nyitott fülekre a bevándorlás politikánk – hallhattuk.
A másik ilyen kérdés a rezsicsökkentés. A multinacionális cégek energiapolitikája, az egész Európára vonatkozó energetikai elvek jelentős áremelkedésekhez vezethetnek, ellehetetlenítve ezzel a magyar családok sokaságának létfeltételeit.
A kormány adópolitikájával segíti a magyar családokat, hazánkban a munkanélküliség az utóbbi években 4,5%-ra csökkent. Ezen belül a 30 év alatti korosztály 10-11%-a nem talál ma munkát, a korábbi 25%-os aránnyal szemben. Ezek az eredmények az Európai Unió tagállamai között is kimagaslóak. Brüsszel veszélybe sodorja, adópolitikájával az elért eredményeinket, amit nem engedhetünk.
Nemzeti szuverenitásunk és az elmúlt 7 év kormányzásának eredményei védelmében a Magyar Kormány maximálisan kiáll – hangsúlyozta és kérte, hogy a lakosság töltse ki és küldje vissza mielőbb a nemzeti konzultációs kérdőívet. Meggyőződése, hogy a magyar emberek véleményét, közös akaratát az uniós politikusoknak figyelembe kell venniük.

Kép és szöveg: dite

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.