A “vásárlóbarát” Áruház – A HUNOR COOP-nál 2016. év egyik Legjobb boltja a KÁLA

A 2016-os esztendő Legjobb Boltja címet megosztva kapta a HUNOR COOP szentesi Kála Szupermarketje és a kiszombori Coop ABC áruháza. Az elismerést Mészáros Zoltán vezérigazgató adta át a boltvezetők és csapatuk részére a Szentesen rendezett HUNOR Bálon február 18-án.

A szentesiek kedvelt áruháza a Kála Áruház, ahol már a bejáratnál csodaszép húsvéti díszítés invitál minden vásárlót a betérésre, ezzel is jelezve, szépen rendezett, gazdag áruválasztékkal fog találkozni hamarosan. Engem pedig Gógné Nagy Katalin üzletvezető fogad azért, hogy az aktualitásokról beszélgessünk.
Először arról kíváncsiskodom, hogyan lehet egy HUNOR COOP üzlet az év legjobbja, megelőzve a többieket.
– Minden hónapban értékeli a vezetőségünk a munkánkat. Számot kell adnunk arról, hogy mennyire sikerült teljesíteni az elvárásokat, hatékonyak voltunk-e, mit tudtunk tenni az áruház gazdaságosabb működéséért, sikerült-e növelnünk a forgalmunkat, értünk-e el megtakarítást. Minden hónapban az első hat helyezett áruház ajándékban részesül. A havi értékelések adják össze a végeredményt, így alakult ki 2016 évre a megosztott első helyezés, amire azért biztosan nem számítottunk. Nagy meglepetés volt, amikor a bálon átvehettük az elismerést.

– Milyen jutalommal járt az első helyezés?
– Az elismerő oklevélen kívül, nagy örömünkre egy wellness hétvégét tölthet el a csapatunk Tiszakécskén a Barack Hotelben. Úgy szerveztük meg, hogy pünkösdkor a Kollektíva együtt igénybe tudja venni a szolgáltatásokat, kipihenjük magunkat, feltöltődünk az új kihívásokra.
– Gratulálok a szép eredményhez. Az elsőség azonban újabb kihívásokat és nagyobb felelősséget is jelent…
– Nagyon jó, összetartó a kis csapatunk, mindent megbeszélünk. Közösen ötletelünk, és tényleg mindenki „odateszi magát”, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni a lehetőségeinkből. Jó példa erre a húsvéti díszítés. A kapott forrásból gazdálkodva, közösen, saját kézügyességünket használva állítottuk össze a bejáratnál látható kompozíciót, de az üzletben is láthatók kisebb dekorációk. Fontosnak tartottuk, hogy az előző évekhez képest új arcunkat mutassuk meg a mostani díszítéssel – mondta.

– Odafigyelünk arra, hogy egyedi akciókkal, személyre szabott, „vásárlóbarát” kiszolgálással őrizzük meg áruházunk családias jellegét. A legfontosabb a vásárló igénye és véleménye. Maximális áruismerettel igyekszünk kiszolgálni őket. Pontosan tudjuk, hiszen évek óta összeszokott csapatunk megismerte a vevők elvárásait, kinek mire van szüksége. A kölcsönös bizalomhoz az apró figyelmességek is hozzátartoznak. Azt hiszem, a vásárlókkal kialakított személyes kapcsolat az erősségünk.
– A húsvéti ünnepekre mi-mindent találnak kedvezőbb áron Önöknél a vásárlók?
– Saját akcióban kínálunk füstölt árut pl. a Brillir, a Gulyás, vagy a Nagykun-Hús termékeiből. Egyes édességekből, vagy tőkehúsból, friss baromfihúsból is be tudnak vásárolni jó áron, hétvégén pedig zöldség akciót tartunk. Kedvező áron kaphatók a húsvéti asztalra egyes italok, sütéshez a margarin, a tejszínek, a tej, a liszt, a zsemlemorzsa. A környékünkön élőket szórólapon szoktuk értesíteni a kedvezményeinkről.

– Végezetül, ha kiemelhetünk olyan termékkört, amely különösen sikeres az utóbbi időben, melyik lenne az?
– A Fornetti közkedvelt termékeihez bevezettük a kelt termékeket, így most már pl. rozsos, korpás kiflit, zsemlét is lehet kapni. Ez az újítás kiemelkedő eredményeket hozott.
– Kedves Katika! Köszönöm a beszélgetést, a wellness hétvégére jó pihenést, az új kihívásokhoz további sikereket kívánok!
– Köszönjük szépen! Kollektívánk nevében Boldog Húsvéti ünnepeket kívánok minden Kedves régi és új vásárlónknak!

Dömsödi Teréz
(Csoportkép – Fotó: Vidovics Ferenc)
(Üzletben készült fotók: Dömsödi Teréz)

Az üzlet dolgozói: Felső sor, jobbról: Török Sándorné, Pataki Józsefné, Gógné Nagy Katalin, Biácsi Anita, Harkainé Horváth Etelka, Kelemen Noémi, Hlbocsányiné Almási Erzsébet. Alsó sor balról: Török Szabina, Szabó Ildikó, Fülöp Nóra, Gera Renáta, Csentes Dóra és Berényi Ferencné.

Egy hozzászólás “A “vásárlóbarát” Áruház – A HUNOR COOP-nál 2016. év egyik Legjobb boltja a KÁLA” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41146 online lapszámunk 1. oldalán. Letölthető a “Megjelenít…” piros linkről.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.