Pályázati fórum

A Széchenyi Programiroda NKft. Szegváron pályázati fórumot rendez április 4-én 15.30 órától. A Dél-Alföldi Régiót érintő legfontosabb pályázatokkal kapcsolatos tájékoztatónak a Polgármesteri Hivatal a helyszíne.

Program: 15.30 órától Regisztráció. 16.00 órától a megjelenteket köszönti Gémes László Szegvár Nagyközség Önkormányzatának polgármestere, valamint Lévai Zoltán, a Nonprofit Kft. regionális igazgatója.
16.10 órától az Agrár- és Vidékfejlesztés pályázati lehetőségeiről ad információkat Benkő Zsolt, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Csongrád Megyei területi felelőse. 16.30 órától a GINOP Energetikai pályázatairól Gáspárné Hasznosi Krisztina tanácsadó ad tájékoztatást. 16.50 órai kezdettel az induló és működő vállalkozások gazdaságfejlesztési lehetőségeit ismerteti Kern Krisztián tanácsadó. 17.10 órától személyes kérdésekre válaszolnak a szakértők.
A fórumra előzetesen a vukszan.anita@szpi.hu e-mail címen lehet jelentkezni a cégnév, telefonszám és név megadásával április 3-án 14 óráig.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41144 online lapszámunk 4. oldalán. Letölthető a “Megjelenít…” piros linkről.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.