Tornaterem átadás

Március 12-én délelőtt került sor a Klauzál Gábor Általános Iskola felújított tornatermének átadására. A megjelenteket dr. Chomiak Waldemar önkormányzati képviselő köszöntötte, aki Farkas Sándor országgyűlési képviselőnek adta át a szót.

Farkas Sándor kiemelte: a kormányzat által támogatott TAO program számos új lehetőséget jelent a sportegyesületek számára. Így történik most a Szentesi Kosárlabda Klub életében is, hiszen a megújult tornatermet nem csak ők, hanem a gyerekek a mindennapi testnevelés során is örömmel használhatják. Ám más sportágak számára is a 21. század követelményeinek megfelelő létesítmény áll rendelkezésre. Örömmel nyugtázta, hogy a klub – hasonlóan más helyi kiemelkedő sportágakhoz – lerakta az alapokat, sőt már az NB II-ben bizonyíthatnak, s a modern, megújult környezetben még könnyebben tudnak felkészülni, eredményeket elérni. Megköszönte mindazok segítségét, így vállalkozások, az önkormányzat hozzájárulását, amelyek lehetővé tették a beruházás megvalósítását.

A Szentesi Kosárlabda Klub elnöke, Marossy Gyula, mielőtt az iskola igazgatójának jelképesen átadta volna a beruházást, elmondta, hogy mintegy 30 millió forintból újult meg a tornaterem annak a felújítási folyamatnak a részeként, amelynek folytatása a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok pályája, valamint a Koszta József Általános Iskola tornaterme lesz.
Itt most a jelenlévők a palánkok, hálók, a parketta felújításáról győződhettek meg, a létesítmény új világítást kapott és korszerű eredményjelző segíti a mérkőzések menetét. Elmondta továbbá, hogy folyamatban van a tornaterem minősítése, amelynek birtokában rangos versenyeknek is otthont adhatnak majd. Végezetül minden segítő közreműködését megköszönte, kiemelte továbbá az önkormányzat, valamint a MetalCom ZRt. és a Legrand ZRt., mint fő támogatók szerepvállalását.
Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.