Gondoljunk erre is…

Akár hisszük, akár nem, megérkezik a napsütéses kikelet – reméljük hamarosan – amikor élvezettel tekerhetjük kerékpárjainkat.

A téli zord időben pincék, kerékpártárolók mélyén húzták meg magukat, közben lepte őket a por, leengedett a gumijuk, és sorolhatnánk még, minden szaktudás nélkül is a problémákat, amik jelentkezhettek, olyanok is, amik az egyszerű szemnek láthatatlanok. A bátrabbak télen is használták biciklijüket, kitéve azokat az időjárás káros hatásainak.
Mielőtt teljesen kitavaszodik, tetessük rendbe kerékpárjainkat, nézessük át szakemberrel, aki észreveszi a rejtett kis hibákat is, és kijavítja. Egy teljes kerékpár szerviz után nagyobb élmény lesz használni, nem beszélve arról, hogy biztonságosabb is! A magunk érdekében tesszük meg!
Ne feledkezzünk el a közlekedésünk eme eszközéről, hiszen egy frizura, egy új ruha mindenkinek kijár a tavaszi napsütés közeledtével. Kicseréltetjük az autókon a téli gumikat nyárira, ha az időjárás a jobbik oldalát mutatja, egy kis odafigyelést megérdemelnek a kerékpárjaink is. Városunkban sokan közlekednek ezzel az egészséges életet is segítő járművel.
Kedves biciklis társaim, a jó idő beköszöntével gondoljunk a biciklinkre is! Egy kis odafigyelés kell nekik is!
A biztonságunk érdekében vigyük el a szerelőnkhöz, aki felkészíti kedvenc járművünket a tavaszi és nyári nagy kerékpározásokra.
füredi zsuzsa

Egy hozzászólás “Gondoljunk erre is…” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41113 online lapszámunkban, amely a “Megjelenít…” piros linkről letölthető és elolvasható.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.