Önbizalom erősítő közösséget épít az elismert mesterfodrász

Ma sajtótájékoztatón a Megyeháza Kulturális és Konferencia Központban jelentette be Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász, hogy a HCF (Haute Coiffure Francaise) magyarországi vezetőjeként egyrészt a fodrász szakma számára teszi mind ismertebbé a francia hajvágás legújabb divatirányzatait, másrészt áprilistól elindítja a “Szeresd Magad!” közösséget, amely a nevét viselő szalon új szolgáltatásaként a vendégek belső önfejlesztését segíti.

A közösségi programoknak része lesz Bocskay István Sikerképzés programja is. Az emberi külső szépítése mellett a belső szépség, kisugárzás, valamint az egészséges és sportos életmód ösztönzése is fontos szerepet kap majd. Ezzel modell értékű kezdeményezést szeretnének kibontakoztatni.

Tonomárné Dancsó Erika a sajtótájékoztatón elmondta, szalonja a közeljövőben a Kossuth utcára költözik és francia jellegű kávézóval is bővül. A közösség alapításának ötletét pedig a francia hölgyek harmonikus életvitele mellett spanyol példa is adta: az, hogy mennyire érezzük jól magunkat a bőrünkben, az nagyban függ attól, mennyire szeretjük önmagunkat, mennyi időt szánunk az aktív mozgásra és mi van a fejünkben, a gondolatainkban. Fel merjük-e önmagunkat vállalni a saját valóságunkban, nem arra koncentrálva, mit gondolnak rólunk mások.

Bocskay István a szentesi önkormányzat ipari park referense, mint a Szeresd Magad! közösség sikerképzésének partnere, köszöntötte a megjelenteket. Utalt arra, hogy változatos programokkal jelentkeznek majd havonta. A Dancsó Erika Szalon honlapján és Facebook oldalán megjelennek a témákhoz kapcsolódó írások, tájékoztatók, és bárki csatlakozhat saját írásaival az oldal témaanyagához.

Előzmény: Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász sikere Párizsban. http://www.varosivisszhang.hu/?p=28785 

Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.