Ön rendelkezik Előny kártyával? Ha igen, jó eséllyel nyerhet!

Ha önnek még nem volna Előny kártyája, a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ üzletben is beszerezheti ingyenesen. Már a kártya meglétével automatikusan jár önnek egy nyereménysorsjegy a június 30. sorsolásra, amikor értékes nyereményeket, pl. notebookot, porszívót vagy gáztűzhelyt is nyerhet. Indulhat továbbá a fődíjért, amely egy Opel személygépkocsi.

A nyereményjátékban minden olyan üzlet részt vesz, amelyben lehet Előny kártyával vásárolni. A saját nyerési esélyei számát azonban tetszőlegesen növelheti azzal, ha pl. a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ Üzletben 2000 Ft feletti értékben vásárol, hiszen minden ilyen vásárlás után újabb nyeremény sorsjegyet fog kapni, amelyek ugyancsak részt vesznek az országos sorsoláson. A sorsjegyeit június 15-ig gyűjtögetheti.


A további részletekért keresse fel a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ Üzletet Szentesen, a Kossuth u. 22. szám alatt, ahol nem csak a szerencsét állíthatja önmaga mellé, de egészsége megóvása érdekében is fontos döntéseket hozhat. Egészségben teljes, szerencsében gazdag félévzárást kívánunk önnek!
x.

Egy hozzászólás “Ön rendelkezik Előny kártyával? Ha igen, jó eséllyel nyerhet!” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41113 További cikkeink a “Megjelenít…” piros linkről letöltve olvashatók!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.