A Rotary példaértékű kezdeményezése Szentesen

A ROTARY Magyarország, valamint tagszervezete a Szentes-Csongrád Rotary Club rendkívül színvonalas programmal lepte meg március 11-én a szentesi hölgyeket, akiknek ünnepén itt volt Jakupcsek Gabriella, Pál Feri atya katolikus pap, Béres Alexandra üzletasszony, fitnesz edző, sportoló, ám helyi kiválóságaink, így Gila Olga sminkmester, vagy Tonomárné Dancsó Erika, a világ 10 legkreatívabb L’Oreal mesterfodrászainak egyike is elkápráztatta a közönséget.

A teljes napi programot további bemutatók, hasznos és értékes információk tették felejthetetlenné.
A Rotary küldetése a jótékonyság, így a mai program bevételét is a helyi és határon túli gyermekek nyári táboroztatására fogják fordítani. A rendezvény Mészáros Zoltánnak, a Rotary területi kormányzójának vállalása alapján jött létre, az országos központjuk annál is inkább mellé állt a kezdeményezésnek, mivel a Szentes-Csongrádi szervezet adja a legnépesebb hölgytábort, de a kreativitást, aktivitást tekintve is kiemelkedő az itt folyó munka.
Minden résztvevő jól érezhette magát a nap folyamán, csodálatos kézműves alkotásokat, értékes és különleges gyöngy ékszereket ismerhettünk meg, köszönjük, fantasztikus volt. Üde színfolt városunk életében, hiánypótló, egyedülálló.
Kép és szöveg: Dömsödi Teréz
(További képekkel Facebook oldalunkon találják videónkat.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.