Szentesi szaunamesterek sikere a Kerekdombi fürdőben – “Égett a talpa alatt a talaj…”

Ha Valentin nap, akkor mozgassa meg valami új a levegőt – így volt ezzel a Kerekdombi fürdő igazgatója is, aki vendégszereplésre hívta a szentesi szaunamestereket.

Február 18-án tartották a fürdőben a Valentin napi szauna szeánszokat, azon vettek részt mestereink. Poszler Andrást és Szabó Joe-t a szaunázást kedvelők Szentesen már jól ismerik, épp ideje volt, hogy szakmaiságukat máshol is megmutassák.
Tiszakécskén a Kerekdombi fürdőben található az ország legnagyobb FINN RÖNK szaunája. Kihívás volt a kollégák számára a feladat. A 110 Celsius fokra felfűtött szaunában két szeánszot mutattak be.
Poszler András kamillateát készített, azt mézes illóolajjal, majd erdei fenyő olajjal, illetve narancsolajjal fűszerezte. A szeánsz végén a kimerült vendégeknek üdítő gyömbér teát szolgált fel.
A hűs és a forró levegő váltakozása élénk tapsra késztette a vendégeket, akik elégedettségüket hangos felkiáltással is jelezték.
Szabó Joe almás fahéjas szeánszát a nagy melegen kívül, nagy elégedettség kísérte. A hangos bekiabálások itt sem maradtak el. Magasba dobálták a vendégek a szauna sapkákat már szeánsz közben is. Nem csak az izzadtság fokozódott, a meleg is. Szauna mesterünknek zoknit kellett a lábára húznia, mert „égett a talpa alatt a talaj”.
A két jól sikerült szeánsz után az 50 fős közönség visszatapsolta szaunamestereinket. Gyors egyeztetés után 4 szauna mester (helyi és vidéki) egyszerre lépett a szaunába! Eukaliptusz, ánizs, menta illat, meleg-, forró-, izzasztó levegő váltakozott a szaunában. A vendégek egyre elégedettebben tapsoltak.
A három szeánsz a vendégeket frissítette, a szaunamestereket jól elfárasztotta. Bőséges folyadék utánpótlással, baráti kerekasztal beszélgetéssel folytatódott az este.
Kedves András és Joe! Erre a szeánszra 10, azaz tíz pontot adok. Legjobb reklám a pontos szakmai munka, és ezt most „IDEGENBEN” elértük! Reméljük, a Kerekdombi fürdő szaunázni szerető hívei eleget tesznek ígéretüknek, és a szaunamesterek „előadásait” az Szentesi Üdülőközpont Wellness részlegében is mielőbb kipróbálják.
Márton Mária
ügyvezető igazgató

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.