„Elégettük a telet…”

Február 25-én délelőtt a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok előtt benépesült a tér sok-sok látnivalóval. Kellemes kürtöskalács illat invitálta a csarnokba látogatókat.

A nap folyamán 9 óvodás és 9 kisiskolás csoport mutatta be farsangi műsorszámát a közönségnek. A gyerekek emléklapot, apró ajándékokat és a közös programjaikhoz, osztálykirándulásukhoz kaptak hozzájárulást az I. Interaktív Gyermek Expót és Maszkabált rendező Szentes Városi Önkormányzattól.

Az expó meglepetés játékokkal, fejtörőkkel, légvár birodalommal ki-, és arcfestéssel, kézműveskedéssel és természetesen ajándékokkal lepte meg a gyerekeket. A farsangi fánk és a derekegyházi palacsinta kellemes tízórainak bizonyult. Fantasztikus produkciókkal lepte meg a vendégeket a 25 éves POM-POM zenekar, a Victoria Fitnesz SE tehetségei, bajnokai, a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány, s persze az esti nagy koncert Freddie-vel és zenész társaival.
A délutáni felvonulás a sportcsarnoktól az ifjúsági parkig 16.30 órától a téltemető tűz meggyújtásáért a szép, napsütéses időben várakozással töltötte el a szentesieket. A telet jelképező rőzselángok magasra íveltek, s most már egyre jobb időben reménykedhetünk. Megérdemeljük, hosszú és meglehetősen hideg volt ez a tél.

Kép és szöveg: dite
Teljesen más képekkel a Facebookon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.