Agykontroll könyvek 50% kedvezménnyel – S néhány hasznos tanács

Hogyan akarjuk, hogy a világ körülöttünk jobb legyen vagy változzon, ha mi magunk nem teszünk érte?

Hogyan és miben változzunk, változtassunk? Pl. ne nézzünk TV-t, ami torzképet fest le a világunkról, legalábbis a híradó. Tájékozódjunk alternatív hírforrásból. Tiszta táplálékot és tiszta vizet igyunk mindennap, megfelelő mennyiségben, ezáltal a gondolkodásunk is tisztul.
Gondolataink mások segítésére, ezáltal magunk jobbá tételére irányuljanak, mert amit adunk, azt kapjuk vissza. Adjunk egy mosolyt, hallgassuk meg az embereket, mert ha kibeszélhetik a problémájukat, annak, aki meghallgatja, az már fél gyógyulás.
Ne kritizáljunk, ne irigykedjünk, ne tartsunk haragot, mert az bennünket betegít meg. Bocsássunk meg annak, aki megbántott bennünket, és annak is nyerjük el a bocsánatát, akit mi bántottunk meg. A lelki egyensúlyunkat így tudjuk visszanyerni.
Ahhoz, hogy könnyebben meg tudja valósítani azt, amit szeretne, és ami fontos, segítek, hogy elolvashassa az általam kínált AGYKONTROLL könyveket, és hallgassa a CD-ket, amelyeket a készlet erejéig 50%-os árengedménnyel adok.
Február hónapban lesz Szentesen Agykontroll tanfolyam, melynek sikeréhez szeretnék hozzájárulni a kínált kedvezménnyel. Mindenkinek nagyon jó egészséget, és érezzék jól magukat a bőrükben. Minden csak ÖNÖKÖN múlik. Várok mindenkit szeretettel a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ ÜZLETBEN (Szentes, Kossuth utca 22.)
Ötvösné Éva x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.