A szépség és fiatalság forrása – Polarizált korong

Alig kezdődött el az újév, és máris tudunk olvasóinknak újat mondani. Nikola Tesla neve már bizonyára ismerősen cseng. Georges Lakhovsky-val közösen alkottak egy egyedülálló elektronikus berendezést az egyén energetikai tulajdonságának megismertetésére.

Ebben a kis polarizált korongban minden benne van, ami energiát ad, gyógyít és megfiatalít. A rajta található gyűrűk valódi sugárzó körök, persze a szó nemes értelmében. A korong, a Poláris felerősíti a bioenergia áramlását a szervezetünkben, ösztönözve az öngyógyító folyamatok beindulását. Ezáltal a szervezet energia szintjének egyensúlyához tökéletesen hozzá tud járulni. A Poláris ezért kiváló segítség pl. nőgyógyászati, urológiai vagy változókori problémák kezelésében, csak hogy néhány példát említsünk. Képes minden szervünkre jótékonyan hatni, sőt megtisztítja annak a helyiségnek a levegőjét, amelyben tartózkodunk, és távol tartja tőlünk a rossz energiákat. Kiváló társ, utazáshoz, álmatlanoknak az alvás minősége javításában.
A korong jótékonyan hat a szobanövényekre, a háziállatok viselkedésére. Ők is ragaszkodni fognak hozzá. Ha a korongra helyez egy kancsó vizet, 30 perc múlva kiváló gyógyító folyadékot fog kapni. Néhány percig a csakrákra helyezve, általános egészségi állapota javításáért máris sokat tett – tartalmazzák a leírások.
A polarizált korong Szentesre is megérkezett. A BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ üzletben megismerheti, kipróbálhatja, megvásárolhatja (Szentes, Kossuth u. 22.). Váljék egészségére! (x.)

Egy hozzászólás “A szépség és fiatalság forrása – Polarizált korong” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Cikkünk idei első online lapszámunk 3. oldalán olvasható. http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=40969

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.