A harmadik játéknap után – HUNGERIT kupa eredmények

December 18-án került sor a Regionális teremlabdarúgó bajnokság harmadik fordulójára, amelynek tétje a Hungerit Kupa elnyerése. A csapatok öt csoportban mérik össze erejüket. Ezen a versenynapon azonban négy mérkőzés is elmaradt.

A jelenlegi állás szerint az „A” csoportban a tabella élén a Polyák Trans Kft csapata áll három győzelemmel, tizenhárom góllal és kilenc ponttal. Mögöttük jelentősen lemaradva a Next Group következik egy győzelemmel, egy döntetlennel, öt góllal, négy elért pontszámmal. Harmadik a László Tábor egy győzelem és egy vereséggel, öt góllal és három ponttal.
A „B”csoportot az Autocheck Center vezeti kettő győzelemmel, tizenkét góllal, hat ponttal. Mögöttük a Dzsúz játékosai állnak kilenc rúgott góllal, őket a Bundás Liba gárdája követi egy győzelemmel, egy döntetlennel, négy góllal és négy ponttal.
A „C” csoport élén a B28 Design Stúdió csapata áll, tíz gólt sikerült eddig az ellenfelek hálójába ejteniük. A második az Old Tigers hét rúgott góllal. A Vodkanarancs, annak ellenére, hogy kihagytak egy játékot, az öt rúgott és mindössze kettő kapott góljával biztos harmadik.
A „D” csoport mezőnye sokkal szorosabb teljesítményt mutat. A Zöld Kópé vezet, mivel vereséget még nem szenvedtek. Az Eperjesi VK egy vereséggel és kilenc kapott góllal szorul mögéjük a második helyre. A Hungerit I. csapata változékony teljesítménye a harmadik helyre elég egyelőre.
S végül az „S” csoport, náluk is hasonlóan szoros a mezőny. Első a Foci 2000 legénysége, két győzelmük, öt rúgott góljuk hat pontot hozott eddig a konyhájukra. A második helyen álló Old Boys Center Söröző játékosait a két kapott góljuk utasítja mögéjük. Jelenleg harmadik a Surprise, mivel vereséget még nem szenvedtek, nem így a mögöttük soroló csapatok.
Folytatás január 8-án, addig tudnak erősíteni a játékosok, hogy a nyolcas csoportjukban minél előkelőbb helyre kerülhessenek.
V. V.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.