Új telephelyen az UNI-PARTS Kft.

A teher- és személygépjárművek, pótkocsik tulajdonosai a nagy szakmai múltra visszatekintő kereskedelmi partner, az UNI-PARTS Magyarország Kft új telephelyét Szentesen az Ipartelepi út 16. szám alatt találják október óta (bejárat a vasúti átjáróval szemben, a Hadzsy útról).

Kádár László üzletvezetőtől megtudtuk, hogy ezt a helyet a tágas eladótér kialakítása, az árukínálat további bővítése, valamint a kiváló parkolási lehetőségek miatt választották. Minden hétköznap 8.00 és 17.00 óra, szombaton 8.00 és 12.00 óra között fogadják régi és új vásárlóikat.
A nyitás alkalmából kiemelt kedvezménnyel kínálnak egyes akkumulátor típusokat, továbbá a gépjárművek téli karbantartásához használatos termékeket.
Szolgáltatásaikat Polgár Sándor közreműködésével mezőgazdasági gépjármű alkatrészek forgalmazásával bővítették, szakmai tapasztalatára bizton számíthatnak a mezőgazdasági vállalkozók az új helyen is.

A telephely adta lehetőségek további kihasználása érdekében vállalkozó partnereket keresnek bérparkoltatás, rakodás, szerelőműhely, csarnok, szín, irodák stb. adottságokkal. Hosszabb és rövidebb idő is szóba jöhet. A részletekről a helyszínen, vagy a vállalkozás 06 63 400-444-es, illetve a 06 30 709 3672-es telefonszámán érdeklődjenek!
D. T. (x.)
Fotón a bérelhető csarnok belseje, az eladótér és a telephely változás térképen.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.