Önmagunkat soha fel nem adni … – Friderika döntős gondolatai

A szentesi Vida Friderika (20 éves) idén részt vehetett a Szeged Szépe decemberi döntőjén, mégpedig az ország legszebb 19 döntős hölgye között vette a megmérettetés akadályait. Végül a 11. helyen végzett. Villáminterjú erejéig először arról faggattam, hogy érezte magát a verseny közben, sikerült az elvárásai szerint teljesítenie a feladatokat?

– Az volt a célom, hogy ott, akkor, fent a színpadon, boldog legyek! Azt kértem a szeretteimtől, barátaimtól, ehhez drukkoljanak nekem. Bár… Sokan azonnal őszintén visszakérdeztek: „Neked? Mihez, máshoz?” Ezért szeretem őket. Ezért voltam képes végigvinni a versenyt. Úgy érzem tehát, hogy 100%-osan teljesítettem. Ez nem azt jelenti, hogy a későbbiekben esetleg nem tudok még többet nyújtani önmagamból, de azokban a pillanatokban az volt a legtöbb. A 11. helyhez volt mindez elég.
– Hozott-e számodra további lehetőségeket, nyitott-e ki új kapukat a döntő, hogy érzed?
– Rengeteg mindent kaptam ettől a versenytől, s hogy valóban eljutottam a döntőig, és azt eredményesen végigcsináltam, önmagában véve csodálatos. Mindenképpen meghatározó állomás az életemben. A verseny előtt még csupán reméltem, ma már egyértelműen érzem, és most, a verseny után néhány nappal tudatosult is bennem – mondta, és így folytatta:

Folytatása: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=40940
a december 25-én megjelent internetes lapszámunk 2 oldalán.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.