Sérülésmentes évet mindenkinek! – Hajrá, KINI!

A Szentesi Kinizsi SZITE a hónap közepén tartotta a Központi Gyermekélelmezési Konyha ebédlőjében évértékelő összejövetelét. A rendezvényen a gyermek labdarúgók, szüleik, az U7 – U17-es csapatok edzői, valamint a női ifi és felnőtt játékosok vettek részt.

Elsőként Némethy László szakmai vezető szólt a megjelentekhez. A vendégek köszöntése után elmondta, hogy olyan évet zárnak, amikor sikerek és kudarcok után nagyon fontos, hogy a csapatok lelkesedése töretlen maradjon. Úgy döntöttek ezért, hogy csapatonként három játékost emelnek ki, őket állítják példaként a többiek elé, elősegítve a csapat motiváltságát.
Minden játékos kapott emléklapot, a kiemelt csapattagok pedig emléktárgyat is haza vihettek.

Szabó Zoltán Ferenc elnök felemelkedő évnek nevezte a 2016-os esztendőt. Örömteli – mondta, hogy nő a gyermeklétszám, emellett a minőségi játék is egyre jellemzőbb.
Szólt arról is, hogy a TAO-s pályázatból épülő klubház munkálatai elindultak, tavasszal a következő ütem is megvalósulhat. Megköszönte a támogatók hozzájárulásait mind a klubház építéséhez, mind a csapatok játékát segítő egyéb kiadásokhoz. Vázolta, hogy szponzori támogatásból közel 55 millió forintot költenek a klubházra, és 15 millió forintra van szükség az egyéb dologi költségekre. Számottevő adomány érkezett továbbá magántámogatóktól is. Mintegy 130 mezt rejtettek a csomagok és távirányítós kisautókat is kaptak, a fiatal sportolók nagy örömére.

Folytatása: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=40940
Fotók: DT.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.