Újdonságok a Brillir Kft-től

Az ünnepek közeledtével a Brillir Kft. újdonságai fókuszában a Szentes, József Attila utcai mintaboltjuk áll. Új üzletvezető, új szemlélet, megújuló árukészlet és akciók várják már jövő héttől a vásárlókat – tudtuk meg Verebélyi József tulajdonostól, aki néhány új termékre is felhívta a figyelmet.

A mintaboltban mostantól a főtt császárszalonna csíkozva is kapható. Kóstolják meg bátran a Prémium minőségű, kuláréba töltött csípős és csemege szalámit, vagy az ugyancsak Prémium minőségű kuláréba töltött füstölt májast. Már kezdetét vette a szilveszteri bőrös malac akció, amelynek kilója 699 Ft. Keressék továbbá a mintabolt választékában a májas, véres hurkát, amely az ünnepi asztal kedvelt csemegéje lehet.
Szíves figyelmükbe ajánljuk továbbá az ünnepi marhahús kínálatot, a lábszár, a comb, a lapocka egységesen 1650 Ft-os kilónkénti áron kapható. Ezekben a napokban a finom bőrnélküli tepertő 2500 Ft helyett 1780 Ft, és új „köntösben” találják az általuk forgalmazott, kedvelt lókolbászt. A nagyobb tételű friss húsok időbeni előrendeléséről ne feledkezzenek el a kedves Vásárlók!
A Brillir Kft, a vágóhíd és a mintaboltok dolgozói áldott karácsonyi ünnepeket, békés, boldog újesztendőt kívánnak minden kedves Vásárlónak és Olvasónak!  
(dite) x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.