Ünnepelt a 2. sz. klub

A gondozónők átalakulása. Tegnap, december 16-án délelőtt a Gondozási Központ 2. sz. Nagyörvény utcai klubjában karácsonyi ünnepségre gyűltek össze a klubtagok. Ahogy minden ünnepi alkalommal, a gondozónők most is kitettek magukért. Műsorok, vidám hangulat, finom ételek, s persze ajándékcsomag várt a várakozással teli kedves idősekre, s az üdvözlő szavak nyomán egy-két könnycsepp is előbukkant.

A klub tagjait meleg szavakkal köszöntötte Szirbik Imre polgármester, majd Antal Balázs Tibor és Dömsödi Mihályné önkormányzati képviselők is. Ezt követően szegvári amatőr muzsikusok a legismertebb karácsonyi dalok feldolgozásaival érkeztek. Ám ahogy minden alkalommal, most is kivették a részüket a klubtagok is a műsor szerkesztéséből, egy-egy kedves karácsonyi verssel lepték meg társaikat és a vendégeket.

A karácsonyi muzsika tolmácsolói Szegvárról érkeztek.

A klub tagjai  és vendégeik figyelemmel hallgatták a műsort.

Majd Szatmáriné Edó klubvezető bejelentette, hogy a gondozónők lelkes csapata ezúttal Móra Ferenc A kis bicebóca c. novelláját dolgozta fel, amelyet a klubtagok közreműködésével mutattak be, nagy sikerrel.
A műsor végén a klubtagok boldog karácsonyához ajándékcsomagok kiosztásával járultak hozzá az önkormányzati képviselők. A klubtagok közös ebéddel, beszélgetéssel, jókedvvel folytatták a karácsonyvárást.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

A klubtagok nagyon szeretik a verseket.

Ady Endre Karácsony.

Ahogy régen a gyerekeknek is...

Móra Ferenc nyomán A kis bicebóca jelenete.

Ajándékcsomagok kiosztása.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.