Felhívás

Központi Statisztikai HivatalTájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Szentesen 2017. január 1. és március 31. között önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre. A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: 2229 Felnőttképzési felvétel.

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft., igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választották ki a statisztikai mintavétel reprezentativitásának szabályait követve. A válaszadás a kijelölt háztartásban élők számára nem kötelező, de részvételükkel nagymértékben hozzájárulnak az országról, régióról, településről készülő hiteles statisztikák előállításához.

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek, és az adatok csak összesített formában, a személyes azonosíthatóság lehetősége nélkül kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek  megfelelően járnak el.

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon 8 és 16.30 óra között a (1) 345 6714 telefonszámon adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást, elsősorban az Adatszolgáltatóinknak →Nyomtatványok → Önkéntes adatgyűjtések menüpont alatt.

Dr. Sztantics Csaba jegyző

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.