Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás, szentesi résztvevővel

Kedvencei a gyerekek között Vida Friderika, a Szeged Szépe 2016 döntőse.December 10-én 19 órától kerül sor a IX. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestjére az IH Rendezvényközpontban.  A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok. A műsorban a Dolce Dance Franchise Tánciskola Hálózat és Pálinkó Lujza Tánciskola produkcióit, a MY77 és Kathia Dobo divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatják, hogy ki nyeri el a 2016-os Szeged Szépe címet, az est végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona.

A rendezvény a mellrák elleni küzdelmet is szolgálja.  Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a jelenleg is futó „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert Tabatabai Nejad Flóra – hivatalos, mellette az X-faktorból a Dunakanyar Hangja első helyezettje, Ivett Ancsányi, továbbá Tímea Matuska fog énekelni a közönségnek.
A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket láthatnak. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100%-osan tiszta versenyben mérettetnek meg a lányok.

A zsűriben helyet foglal:

Edina Kulcsar – Miss World Hungary 2014 Szépségkirálynő, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója;

Pálinkó Lujza – versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című mindhárom műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben;

Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója;

Hódi Pamela – hivatalos oldal – modell, a M77 reklámarca;

▪ mellettük a rendezvény és mellrák elleni küzdelem támogatói.

Műsorvezető:
Krisztian Berki #aberki
Nikolett Czibolya /Szeged Szépe 2013/

Belépőjegyek:
elővételben: 1.500 Ft.
a rendezvény napján: 2.000 Ft.
az IH Rendezvényközpontban kaphatók.
VIP belépő: 3.000 Ft. /Színpad & kifutó előtti területen, kizárólag elővételben, korlátozott darabszámban/

VIP-asztal /10 fő/ elővételben: 30.000 Ft

A rendezvényt követően HIVATALOS AFTERPARTY a Retro Klubban, ahova a Szeged Szépe karszalaggal éjfélig a belépés díjtalan.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.