“A baj nem jár egyedül, vele megyek én is.”

Nyitva.Az élet gyakran speciális helyzeteket képes teremteni. Ám azért vagyunk, mi emberek, hogy megoldjuk ezeket. Egy üzlet életében sajátos kihívást jelent, hogy milyen válaszokat adnak az ott dolgozók a felmerülő kérdésekre, születik-e megnyugtató megoldás, amely az üzletet és a vásárlót is előre viszi.

A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék üzlet üzletvezetőjével, Horváthné Annával ilyen különleges történeteket idéztünk fel, szemléltetve azt, hogy mindig létezik, sőt akár több féle is lehet a megoldás.
Minden évszakban utazunk, s ha ezt tömegközlekedéssel tesszük, mivel foglalja el magát a gyermek útközben – adódik a kérdés.
Az üzlet tud ajánlani olyan játékokat, amelyek kis helyet igényelnek, érdekesek, puhák. A gyermek a kezében viheti, párnának használhatja: ezek a bábok. A bőséges választékból könnyű a választás! S ha már játék, speciális egészségkárosodással élők számára is ajándékozhatunk az üzletből készségfejlesztő játékokat. Érdemes körülnézni!
Ha a közös utazás alkalmával este színházba megyünk, a nagytáskában elfér egy kicsi, amely a legfontosabb értékeinket óvja, míg a többi holmink a ruhatárban várja az előadás végét. Mind a nagy, mind a kis alkalmi táskákból kedvére válogathat!
Gyakran van rá példa, hogy a szülő a gyermeke nevében szeretne ajándékozni. Található a Heurekában olyan ajándék, amely jól áll a gyermek kezében, illő, hogy ő adja át, pl. zenetanárának, nagyszülőnek, stb.
Előfordulhat, hogy álmaink pénztárcájáról, irattartójáról kiderül, nem tartogat elég helyet az értékeink számára. Ilyenkor van helye az okos kompromisszumnak, hogy a többféle megoldásból kiválasszuk az igazit. Kérjék az üzletvezető tanácsát!
Kerékpáron laptopot cipelni nem könnyű. Párnázott részekkel létezik azonban olyan hátizsák, amely mind a laptop, mind az iratok elhelyezésére megoldást kínál, így hátunkra vehetjük az „irodát”.
Ráismert a saját gondjára valamelyik példából? Keresse fel bátran, Önnek is segít Szentesen, a Kereskedőház emeletén (Kossuth u. 15/A.) a Heureka üzletvezetője, Horváthné Anna.
Kép és szöveg: dite (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.