Meghitt készülődés – Év végi számadás

Itt van! Megérkezett! Már a kertek alatt jár… Három hét, és újra számadást adunk egy év tetteirõl, teljesítményeirõl.

Az év elején tájékoztattuk önöket a nyugta- és számlaadási kötelezettségek változásairól. Adtunk nyugtát, számlát, tanítottuk az õstermelõket, hogyan kell  kitölteni,  a nyilvántartásukat vezetni.
 Tavasszal 385 leendõ elsõ osztályost köszöntöttünk a színházban, ünnepelve, elérkezett az az életkor, amikortól lehetõségük van tanulni.
Májusban részesei lehettünk a Hungerit Zrt. új termékcsaládja bevezetésének. A”ZIZU” strandlabdák országszerte örömöt szereztek.
A MetalCom Zrt. családi sportnapjára beszállított hímzett pólókban sportoltak egész nap, dolgozók és vendégek.

Nyár végén újra életre keltettük kisker boltunkat Szentesen a József A u. 18. szám alatt, szolgálva azon vásárlóinkat, akiknek fontos a minõség, igénylik a szakmai segítséget egy-egy termék kiválasztásánál, és elfogadják, hogy sok jó kis helyen is elfér. Õsszel az országos akciójában részt vevõ Városi Könyvtár munkáját segítettük emblémázott tollakkal, jegyzettömbökkel.
Most pedig itt van karácsony! Három hét, és részesei lehetünk az év legszebb ünnepének. Az ünnep hangulatának megteremtése a családon, és az embereken múlik.
Mi, az Iroda-Profil Kft. csapata törekszünk arra, hogy odafigyelésünkkel, termékeinkkel megkönnyíthessük az ünnepi készülõdés pillanatait.
Ha egy egyedi tollat, határidõnaplót vagy képeslapot keres, egy szalvétát az ünnepi asztalra, ezt mind megtalálja nálunk.

Ha beszerzõként megfelelõ minõségû irodaszert, üzleti ajándékot vásárolna, bemutatótermünkben megtalálhatja. Bárhogy is dönt,  a legtöbb, amit adhatunk, hogy biztosan elnyeri  segítõkészségünket, amellyel önök, vásárlók felé fordulunk.
Mint az Iroda-Profil Kft. cégvezetõje, minden kollégámnak köszönöm, hogy ebben az évben is üzleti sikereket értünk el. Továbbá köszönöm a vásárlóinknak, hogy megtiszteltek bizalmukkal. Célom, hogy jövõre csapatom segítségével  mindannyian törzsvásárlókká váljanak!

Áldott ünnepeket kívánok!             

Korecz Mónika
ügyvezetõ (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.