Invitálás a lovasszínházba

Patkó Lovasszínház Pintér Tibor.jpgA Mosolygósabb Régióért Egyesület színházbuszt indít Mórahalomra a Patkó Lovasszínház bemutatójára augusztus 26-án. Íme a részletek:

A bemutató: (Mészáros – Galambos – Pintér: Gladiátor (musical két felvonásban). A főbb szerepekben: Sasvári Sándor, Papadimitriu Athina, Pintér Tibor. Rendezte: Pintér Tibor

Történet: A Gladiátor musical története a 3. század meghatározó történelmi figuráit (Diocletianus császár, Szent György lovag) és egy elképzelt szerelmes pár sorsát mutatja be, a klasszikus zenei megoldások mellett felhasználja a 20. és 21. század zenei termésének harmóniáit, zenekari és vokális effektusait – és mindazokat a hangszereket is, amelyek az elmúlt száz évben kerültek be a zenekari árokba. Csodálatos lovak, római szekerek, lovas kaszkadőr számok, mozgás- és táncművészek, meglepő látványelemek tarkítják a bemutatót.
Részvételi díj 6100 Ft/fő, amely a belépőjegyet és az utazási költséget is tartalmazza. A belépőjegy fürdőbelépőt is tartalmaz, amely szeptember végéig felhasználható. Az indulás tervezett időpontja 16 óra. Jelentkezési határidő a még szabad helyekre augusztus 5. 06 20 9837-226. visszhang65@gmail.com.

Részlet a Gladiátor bemutatójából.-jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.