Részletek a Lepényváróról

Kovács Nóri Ami a szívemen c. műsorával érkezik.Kilencedik alkalommal rendezi meg Lapistón a Lepényváró Fesztivált a szentesi Mosolygósabb Régióért Egyesület. Július 23-án a kis falu központjába – Orosházi út 17. – a kultúrház környékére várnak minden érdeklődőt, aki szereti a különleges édes és sós lepényeket, szívesen találkozik régi ismerősökkel, kedveli a szép muzsikát, és egyáltalán jól szeretné magát érezni ezen a kellemes kikapcsolódást ígérő szombat délutánon és kora estén.

A programról most egy rövid előzetessel szolgálunk, a júliusi lapszámunkban pedig a teljes részletes programot olvashatják majd. „Gazdálkodj okosan az egészségeddel…” címmel fog megújulni a rendezvény hagyományos vetélkedője, amelyen ezúttal párban lehet részt venni. A különleges, sok ismeretet nyújtó, vagy felfrissítő játékra már lehet készülődni, jelentkezni, akár előzetesen érdeklődni a feladatok jellegéről. A vetélkedőn legjobban szereplő első három pár (családfő és neje, jegyespár, barátnők, barátok, testvérek, munkatársak) kiemelt díjazásban, tárgyjutalomban részesül, ám a többi résztvevő páros is hasznos emlékkel térhet majd haza. A korhatár 9-től 99 éves korig, minden örök fiatal számára egyformán teljesíthető feladatsorral készülnek a szervezők.

Az idei kiállítást a kubikosság emlékeiből szeretnénk megrendezni, az ehhez kapcsolódó felhívást lapunk 3. oldalán olvashatják.
A kulturális és kikapcsolódást nyújtó programokból sem lesz hiány, kiemelt fellépőik Kovács Nóri énekművész, a Népművészet Ifjú Mestere, aki hazánk népdalkincsét – akár modern köntösbe öltöztetve – nem csak idehaza, külhonban is rendszeresen népszerűsíti, valamint Tabáni István, a Csillag Születik győztese, a Szenes slágerek mellett a legnépszerűbb könnyűzenei számok hiteles tolmácsolója, s persze saját slágerei is születtek az elmúlt évek alatt szép számmal.
Szeretettel, különleges lepényekkel várjuk kedves vendégeinket!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.