Születésnapi meglepetés a Vásárlóknak – 18 éves a Nóra Divat

Az üzlet bejárata.Az Ady Endre utcában, a Tiszti klub épületének túlsó sarkával szemben találjuk a Nóra Divat üzletet, ahol Szikszai (Nórás) Erika üzletvezető szolgálja ki nap, mint nap a vevőket. Erika mindig mosolygós, szeretettel, odafigyeléssel segíti, hogy a vásárló az egyéniségéhez illő ruhát találhassa meg a gazdag, hetente megújuló kínálatból. A hölgyek korhatár nélkül válogathatnak főként magyar, vagy akár olasz készítők igényes, szép és tartós, bármilyen alkalomra hordható divatruháiból.

A közismert és közkedvelt magyarországi márkák, mint pl. T&T Fashion, Verona, Sowengo, Warp Zone vagy Extreme minőségi ruhák gazdag választékban, elérhető áron kaphatók. Erika készséggel segít a megfelelő ruha kiválasztásában, beszerzésében, tanácsot ad a legelőnyösebb modellekről, az egyéni igények, az álomruhák megtalálásához.

Mindennapi kényelem és elegancia a Nóra divat ruháival.

Kérdésünkre, hogy melyek a nyár divatszínei, ezt válaszolta:
– Az idei divat kedvelt színe a rózsakvarc, a sárga, de legfőképpen a kék különböző árnyalatai dominálnak. Szívesen keresik, választják modern vonalvezetésű, kellemesen könnyű felsőinket ezekben a színekben a vásárlóink.
– Az évforduló alkalmából kedves meglepetéssel készül. Hallhatnánk erről?
– Igen, örömmel osztom meg az Olvasókkal, hogy üzletünk születésnapjáig, július 27-ig, aki legalább 5000 Ft-ért, vagy afölött vásárol nálunk, részt vesz a (júl. 28-án tartandó) sorsoláson. A Nóra Divat születésnapi nyereményjáték szerencsés nyertese, 10000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.
Legyen az Ön számára is kellemes a nyár a legjobb ruhaválasztások örömével, az idén 18 éves Nóra Divat szívet melengető kínálatából!
dt. (x.)
(Fotó: Baranyi Ágnes)

Melyiket válasszam.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.