Szentes is lehet az év települése – Szavazzunk rá!

Ötödik alkalommal hirdet versenyt a Magyar Televízió Fõtér címû mûsora “Az Év Települése” cím elnyeréséért. Az idén is a nézõk dönthetik el, hogy az országjáró magazinmûsorban 2008-ban bemutatott magyarországi városok és községek közül melyik nyerje el ezt a megtisztelõ címet.

A nézõkön múlik, hogy Békéscsaba, Mezõkövesd, Miskolc, Szerencs, Csongrád, Szentes, Szolnok, Oroszlány, Balassagyarmat, Cegléd, Kaposvár, Tolna, Dunaföldvár, Szombathely, Sárvár, Pápa vagy Keszthely lesz-e az év települése.
Szavazni a következõ módon lehet:
– Postai levelezõlapon elküldve a Fõtér az Év Települése Magyar Televízió 1054 Budapest, Szabadság tér 17. címre,
– vagy a 06-30/444-4744 (nem emelt díjas) SMS-számon, amelyre elküldhetik az adott település nevét,
– avagy a www.mtv.hu honlapon található “Az Év Települése” oldalon leírtak szerint.
A szavazatokat december 31. éjfélig beérkezõen kell eljuttatni!
A legtöbb voksot kapó település vezetõjének az MTV Zrt. alelnöke, Med-veczky Balázs adja majd át a fõdíjat, ill. az emléktárgyat, a Herendi Porcelán-manufaktúra díszvázáját.
A gyõztes település újabb bemutatkozási lehetõséget kap az m1 mûsorában, hiszen 2009. januárjában ismét levetítik a róluk készített mûsort. Emellett a nyertes a Magyar Turizmus Zrt. különdíját is megkapja. A nemzetközi turisztikai szervezet által felajánlott kiemelt promóciós támogatás keretében a településen zajló eseményeket, programokat a Turizmus Zrt. kiadványaiban, kiállításain kiemelten népszerûsíti, és bekapcsolja a települést a belföldi és külföldi médiumok által szervezett tanulmányútjaiba.                
E. Sz.

Támogató szavazataikat köszönjük!

Egy hozzászólás “Szentes is lehet az év települése – Szavazzunk rá!” bejegyzésre

  1. Dóczi Erzsébet:

    A szavazatok leadásának határideje 2008. december 23-ára módosult! Szavazataikat tehát eddig szíveskedjenek megküldeni a felhívásban szereplő címre és módon. Nagyon köszönjük!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.