Legyen a Szentesi Üdülőközpont az Év Feltörekvő Fürdője!

A jó időre várva.„Az Év Fürdője” elnevezésű program keretében lehetősége nyílik a Magyarország legjobb fürdőire való szavazásra. A program szervezője a termalfurdo.hu és szakmai támogatója a Magyar Fürdőszövetség 2016-ban is közönségszavazást hirdet, melyben Magyarország legjobb fürdőit keresi. A szavazás 2016. május 1. és augusztus 31. között tart.

„Az Év Fürdője” szavazáson 3 kategóriában indulnak Magyarország fürdői – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője – melyek közül a Szentesi Üdülőközpont „Az Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában indult.

A Szentesi Üdülőközpont 85 éves múlttal rendelkező fürdő, mely évről évre bővül. Kezdetben egy 50 méteres medence (1931) szolgálta a vendégek és sportolók kikapcsolódását és szórakozását. Később a fürdő bővült egy 33 méteres medencével (1972), egy 25 méteres medencével (1985), egy csúszdával, egy gyermekmedencével és egy meleg vizes termálmedencével (2001-2003). A Szentesi Üdülőközpont különlegessége, hogy a fürdő területéről közvetlen átjárás nyílik a fürdőhöz tartozó üdülőházakhoz és kempinghez. 2013 és 2015 között újabb beruházási hullámnak köszönhetően további fejlesztések valósultak meg, mely kapcsán egy fedett 50 méteres medencével, egy élmény- és wellness részleggel és egy szauna parkkal bővült a Szentesi Üdülőközpont.

Egyre több virág kerül ki a strand területére.

Az elmúlt évben a Szentesi Üdülőközpont nagy figyelmet fordított a zöld terület ápolására, gondozására és virágosítására. A parkosítás mellett a fürdő törekedett a terület vendég-centrikus kiszolgálásra, a területet napozóbútorokkal szerelte fel, továbbá a napozás szerelmeseinek egy külön napozóterasz is kialakításra került.

Az első bátor úszok már birtokba vették a medencéket.

A kemping és üdülőházak népszerűek a sportolók, edzőtáborozók és családok körében. Több visszatérő külföldi turista látogat a kempingbe, hazai és külföldi vízilabda csapat, családos pihenni és fürdőzni vágyó vendég látogat a Szentesi Üdülőközpontba.

2016-ban gyermekek részére szórakozást nyújtó szolgáltatással bővül a fürdő kínálata, ilyen például a Nerf-pálya, vízi dodgem, air ball, KRESZ pálya és vízi ugráló vár, továbbá kisgyermekes családok részére biztosít nyugalmat a baba-mama szoba, a játszóház és a pihenő helyiség.

Szezonkezdésre hangolódva.

A fentiek figyelembevételével elmondható, hogy a Szentesi Üdülőközpont méltán megállja a helyét „Az Év feltörekvő fürdője” kategóriában.

Kérjük, támogassa Ön is a Szentesi Üdülőközpontot szavazatával hogy minél jobb eredményt érjen el „Az Év Fürdője” versenyen.

http://azevfurdoje.hu/szavazok/szentesi-udulokozpont-247

Szép nyugalmat árasztó zöld környezet várja a vendégeket.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.