Szentes 20 programsorozat

20 éves Szentes Nemzeti Sportváros.Szentes mindig is sportos, lendületes város volt, ezért éppen 20 évvel ezelõtt vehettük át a Nemzet Sportvárosa címet, melyet azóta is büszkén használunk.

Az elmúlt évtizedekben számos sportegyesület, egyéni sportoló vitte városunk jó hírnevét világszerte. A profi és amatõr sportolók sikerei sokszor dobogtatták meg a szentesi emberek szívét, szülõk álltak büszkén gyermekeik sikerét látva lelátókon, pályák mellett, de akkor is, amikor elõször ültek kerékpárra, vagy úsztak kis korban önállóan. Egyedülálló lehetõsége városunknak, hogy adott a sport, az egészséges életmódra nevelés.
Éppen ezért szeretnénk méltó módon megemlékezni városunk 20 éves sportvárosi múltjáról, és a 20 éves Dr. Papp László Városi Sportcsarnokról. Különlegesség, hogy népszerû sporteseményeink közül többen jubilálnak: 20 éves az Óvodától az Olimpiáig úszóverseny, a Szentes-Csongrád Gátfutás, a Mobilitási hét, ezek az események mindig nagyon népszerûek voltak. Ne felejtsük el azokat az egyesületeket sem, akik még nagyobb múltra néznek vissza, és reméljük, fiatalabb rendezvényeink, egyesületek is megérik a több évtizedes népszerûséget.
A Szentes 20 programsorozat keretében szeretném Önöket meghívni 20 sporteseményre, amely mind nagyszabású rendezvény. Lehetõség lesz együtt szurkolni, találkozni, országos bajnokságokat végignézni, és megismerhetjük Szentes híres sportágait. Jöjjenek Önök is, szurkoljunk együtt!

A program elsõ állomása: Szentes Kupa Dobóverseny: Április 16-a szombat, 11 óra, Szentes Pusztai László Sporttelep, Szentes, Csongrádi út 4.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.