“Minden próbát kiállunk, jó az étel minálunk!”

A házias ízek és az egészséges életmód hívei is megtalálják a számításukat.Jártass Sándorné Zsuzsika a szentesi ZÖLDÉRT KONYHA Étterem konyhavezetõje és munkatársa, Kõrösi Zsolt szakács a beszélgetõ partnerem, amikor a konyha ajánlatait vesszük sorba.

Rendkívül gazdag és változatos menü étlapot tartok a kezemben. Minden nap négy féle leves és fõétel közül választhat a kedves vendég, tetszõleges párosításban úgy, hogy a 850 Ft-os menü naponta 250 Ft-ért házi készítésû desszerttel is kiegészíthetõ. Az ételek az igényesen kialakított Szarvasi úti étteremben fogyaszthatók, de rendszeres az ingyenes kiszállítás is.
Zsuzsika felhívja a figyelmünket a GLUTÉN és TEJMENTES, valamint a cukorbetegek diétájához igazított ételkínálatra is. Ám nem maradnak választási lehetõség nélkül a FITTNESS és VEGA menü kedvelõi sem. Az étlap, amely a Facebookon is követhetõ, pontos tájékoztatással szolgál az ételválasztékról. S persze a napi desszert különlegességrõl a diétásan étkezõknek sem kell lemondaniuk.

Az étterem belseje.

Kõrösi Zsolt szakács hozzáteszi, hogy folyamatosan rendelhetõ pörkölt választékukkal bõvítik a napi kínálatot, amelyet adagolva, kimelegítve lehet rendelni, fogyasztani. A kreatív ötletekben sincs hiány, megtiszteltetés számára, hogy Zsuzsikával dolgozhat. Házias ízekkel és az egészséges táplálkozást szolgálva nagyon gazdag ételkínálatot tudnak nap mint nap biztosítani a vendégeiknek.
Akik még nem jártak náluk, a ZÖLDÉRT konyha bejárata a DélKerTÉSZ bejáratával megegyezik. Ételrendelések személyesen naponta reggel 6 és 15 óra között adhatók le, vagy hívják a 06-30/680-3117-es telefonszámot. Ha még nem kóstolták a szentesi ZÖLDÉRT KONYHA Étterem ételeit, tegyenek egy próbát, biztosan kiállják!
– dite – x.

Pörköltek minden igényt kielégítő választéka.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.