Bolt az ön egészségéért!

Karácsonyi hangulat.Néhány remek gondolattal és ajánlattal szeretnénk segíteni önöknek abban, hogy kellõ békével és nyugalommal tudjanak felkészülni a közelgõ ünnepekre.

Aki ezekben a napokban betér hozzánk a Kossuth u. 22. számú kis boltunkba, Dr. Lenkei Gábor könyvei, Agykontroll könyvek és CD-k, egyes táplálkozással kapcsolatos könyvek közül válogathat, FÉL ÁRON!
Az Életerõ egészség magazin korábbi számai és a ZÖLD ÚJSÁG szintén fél áron beszerezhetõ. Sok-sok hasznos információt találnak bennük a mindennapokra. A lapokból befolyt összeget a rászorulóknak tartós élelmiszer vásárlására továbbítom.

Izgalmas dekoráció.

Az energetizált myt-hos poharakból 3 db. vásárlása esetén 2 db. teljes áron a harmadik fél áron kapható, a készlet erejéig.
A legfontosabb üzenetem az, hogy minél tisztább termékeket vegyünk magunkhoz, és tiszta vizet igyunk megfelelõ mennyisében, mert így sikerül megõrizni ill. visszaszerezni egészségünket, mert ha egészség van, akkor minden van!
Az ajándékaimmal, remélem tudok segíteni abban, hogy mindenki tegyen az egészségéért, és a 2015. évet jó állapotban zárva, a 2016. évet kiváló közérzettel, bizalommal, életörömmel kezdje el. A szívünk üzenete legyen mindenki felé a béke, szeretet, nyugalom és mindenki egészséges és boldog lesz! Teremtsük meg ezt együtt a mindennapi tevékenységünkkel és gondolkodásunkkal. Mert aki tiszta terméket eszik és tiszta vizet iszik, annak a gondolatai tiszták.
Mindenkinek kívánok nagyon szép ünnepet és boldogabb új évet.

Ötvösné Éva x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.