Ünnepeljünk együtt!

Adventi várakozás.Szentes hagyományaihoz híven 2015-ben is elkészül a városi adventi koszorúja, mely idén a napernyős szobor körül lesz elhelyezve.

Kérjük, ünnepeljen velünk, és családjával látogasson ki advent vasárnaponként 16 órára a napernyős szoborhoz az ünnepi gyertyagyújtásra.

  1. november 29-én, advent 1. vasárnapján a görögkeleti egyház képviselője, Horeftosz Konstantin mondja el gondolatait a Karácsony ünnepéről és „gyújtja meg” az első gyertyát. A város óvodásai pedig vidám énekükkel ajándékozzák meg a résztvevőket.
  1. december 6-án, advent 2. vasárnapján Dr. Gruber László katolikus plébános mond ünnepi beszédet és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tanulóinak műsora színesíti majd rendezvényünket.
  1. december 13-án, advent 3. vasárnapjának főszereplői Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész és Seres Krisztián zenész.
  1. december 20-án, advent 4. vasárnapján Fehér Csaba református lelkipásztor ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. A műsort a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanulói adják.

Példaértékű az az összefogás, melynek eredményeként létrejött egy több évre szóló városi adventi koszorú. Akiknek ezt köszönhetjük:

Hmvhi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája, Szakiskolája és Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája, Váczi-Vill Kft., Piramis Üzletház, Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon, DINÓ Design Stúdió, Városellátó NKft.

Polgármesteri Hivatal Szentes

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.