Popey és barátai az Esély a Mosolyra Alapítványért

Sinka popey Zsolt kamionhúzás közben. Fotó archív.Alaposan belehúz Popey vagyis Sinka Zsolt, és ezt érthetjük nyugodtan szó szerint is, hiszen december 6-án egy nem mindennapi rendezvény keretein belül mutatja meg tudását az Erőember.

Ezúttal ha nem is szánon, de egy hatalmas járművön érkezik a Mikulás a gyerekekhez ezen a napon, ezt pedig nem más vontatja, húzza, mint Popey. Az esemény annak a jótékonysági délelőttnek a része, amelynek bevételét a Rigó iskola Esély a Mosolyra Alapítványának javára ajánlották fel a résztvevők és a támogatók. Mint közismert, augusztus végén leégett a Rigó Alajos Óvoda, Általános iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon tetőszerkezete, az épület életveszélyessé vált. A gyermekotthon mellett az iskolai résznek is költöznie kellett.

A jótékonysági nap célja, hogy az iskolai rész – a támogatók jóvoltából az Esély a Mosolyra Alapítványon keresztül – a Kossuth utcai egykori óvodai épületben tovább korszerűsödjön, a még meglévő hiányosságokat kijavítsák, és a gyermekek számára még komfortosabbá tegyék új otthonukat. Popey mellett itt lesz majd Kefír a V-Tech zenekarból, Kenéz-Radics Gábriel az FLM zenekarból, de énekel majd Hegyi Balázs is. A fellépő zenészeken kívül szentesi és Szentes környéki nagyvállalatok és cégek is a rendezvény, és ezen keresztül az iskola mellé álltak. A kilátogató gyerekek mindegyike mikuláscsomagot kap majd a Télapótól, a nagyobbakat pedig forró csokival, kávéval, teával és aprósüteménnyel várják a szervezők.

Hering Viktor

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.