A Mikulás ünnepi előszobája

A Mikulás előszobája.A várakozás, az advent elõkészületei már szinte mindenhol megjelentek Szentesen. A gyermekek mosolya és öröme ilyenkor a cél, így az ötletek tárháza kifogyhatatlan.

Szentes Város Önkormányzata az idei évben, országos médiumokban mutatta meg mûködésének egyik alapelvét, a “nyitott kapuk, nyitott város” gondolatát.
Éppen ezért december 3-án csütörtökön délután 4 órától a Városháza emelete átváltozik a Mikulás ünnepi elõszobájává. Ennek keretében a polgármesteri, jegyzõi iroda elõtti tér várja majd a gyerekeket ünnepváró kavalkádra. Lesz ünnepi gyermektorna, kézmûves foglalkozások, melynek keretében karácsonyi díszeket lehet készíteni, arcfestés, készségfejlesztõ játszó sarok, és sok egyéb vidám program.

Háttérben a városháza illusztráció fotó dt.

A Polgármesteri Iroda dolgozói közös játékgyûjtést szerveznek, melynek keretében mások számára kinõtt vagy megunt játékokat szeretnének átadni olyan intézményeknek, ahol nap, mint nap a gyermekek ellátását biztosítják. Az intézményvezetõket arra kérik majd, hogy juttassák el a játékokat olyan családoknak, szülõknek, akiknek kevesebb lehetõség adatik meg az ajándékozásra.
Természetesen december 3-án a Városházára megérkezik majd a gyerekekhez a Mikulás is.
– A város számára mindig is fontosak voltak a gyerekek, éppen ezért is támogattam kollegáim elképzelést, hiszen legtöbben kisgyermekes édesanyák. Másrészt a hivatal is kilép a megszokott mindennapjaiból, és megmutatja játékos, másokkal törõdõ arcát is, ami nyitott és minden szentesi számára elérhetõ. Értékes kezdeményezés, remélem minél több kisgyermek lép be a Mikulás ünnepi elõszobájába – mondta el kérdésre Szirbik Imre polgármester.

Városháza képeslap.

December 3-án 16 órától tehát várnak mindenkit a Városháza emeleti folyosóján.
A hivatal dolgozói köszönettel veszik a játékgyûjtéshez való csatlakozást, ez ügyben Torday Henrietta áll mindenki rendelkezésére a Városháza 210-es irodájában, vagy a 63/510-307-es telefonszámon.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.