Számvetés és hangolódás

Nocsak, át van ez gondolva..Még nincs igazán kedvünk, hangulatunk kimondani, de közeleg az õsz. Egy új évszak mindig számvetéssel, valami újnak a kezdetével, az arra való ráhangolódással kezdõdik. Ha bármilyen alkalomra, pl. iskolakezdésre, esküvõre, a szabadság utáni munkavégzésre fel kell készülni, érdemes idõben megfontolni, valójában mi mindenre is van szükségünk…

Ha megújítjuk a ruhatárunkat, és új cipõt is választunk, akkor a táskáról sem szabad megfeledkeznünk. Saját magunk újra megkomponálását manapság komoly számadás kell, hogy megelõzze, a tervezés pedig nem egy alkalomra szól. Valóban eljött az ideje a számbavételnek, ruha, táska, cipõ, kesztyû, esernyõ, s persze a táskába valók: pénztárca, iratmappa, stb… A Heureka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék Üzlet divatos és könnyû alap színû kiegészítõk egész sorával áll vásárlói rendelkezésére, megkapnak minden segítséget a legjobb választáshoz ebben a szezonban is.

“Azért szoktam a 
dolgokat magammal megbeszélni, 
mert én vagyok az egyetlen, akire hallgatok.”

Igaz, hogy még tombol a nyár, s talán néhány napig így is lesz, de érdemes elõregondolkodni, tervezni, mérlegelni, foglalkozni egy kicsit saját magunkkal. Idõben felkészülve talán sikerül spórolni vágyaink, álmaink eléréséhez, ideális önmagunk megtalálása érdekében. Mert nincs fontosabb, mint jól érezni magunkat a bõrünkben. Ehhez pedig a harmonikus külsõ és belsõ egyensúly nélkülözhetetlen.
Táska és kiegészítõ tippek egész sorát találják az üzlet Facebook oldalán is, vagy érdeklõdjenek e-mailben: heurekaszentes@freemail.hu. De legjobb a személyes konzultáció a Kereskedõház (Kossuth u. 15/A.) emeletén található Heurekában.            

(dt.)  x.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.