Véradás a TESCO-ban

Véradás illusztráció.A Szentesi  TESCO áruház a Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Szervezete és a Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya július 24-én /pénteken/ a Szentesi Tesco áruházban 14.00-17.00 óráig véradást szervez.

 
Várják a kedves véradókat, akik ezzel a humanitárius cselekedetükkel segítenek a betegek gyógyulásában!
” Adj vért és ments meg három életet!”
 
A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház, Szentes és a Magyar Vöröskereszt Szentesi Vezetõsége minden héten kedden és szerdán délelõtt 07.30 – 12.00 óráig, csütörtök délután 14.00 – 17.00 óráig tart véradást Szentesen a Vérellátó Állomáson.
2014-ben 6191 személy jelentkezett térségünkben véradásra, közülük 326 fõ volt új véradó. A levett vér mennyisége 5595 egység. Ezzel az eredménnyel az országos véradásszervezésben elõkelõ helyen állnak a szentesi szervezõk. Kedveltek a vacsorás véradások, ilyenkor a települési önkormányzatok anyagilag is segítik a megvalósítást. 2011 óta évente kétszer van kamionos véradás, ami igen kedvelt a véradók körében. Az ifjúsági véradás új kezdeményezés, a Zsoldos Ferenc  középiskola és a Terney Béla Kollégium mûködött közre benne eddig.
A véradók elismerését szolgálja az “Együtt a Véradókért Alapítvány Szentesen”, valamint az önkormányzat által felajánlott fürdõ belépõk mellett a HunVéradás illusztráció.gerit Zrt. által biztosított virsli csomag.
A következõ véradás:  július 28-án 15.00 – 18.00 óráig Szegváron a Mûvelõdési Házban nyújthatják a karjukat a véradók.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.