Fábiánsebestyén a XVI. Kettesfogathajtó VB-re készül

Nemzetkozi fogathajtó verseny logó.A magyar fogathajtás nagy éve lesz 2015! – jelentette ki Mondok József a Fogathajtó Szakág elnöke. Magyarország öt nagy világversenyt rendez a szakágban.

Fábiánsebestyén nagy éve lesz 2015. – jelentette ki Farkas Sándor a szervezőbizottság elnöke a mai sajtótájékoztatón. A Kinizsi Lovasparkban április 29-e és május 3-a között rendezik a XXXIII. Fábiánsebestyéni Lovasnapokat, mely pompás főpróbának ígérkezik a szeptemberi XVI. Kettesfogathajtó Világbajnokság előtt. Utóbbi, 10 éven belül a legrangosabb eseménye lesz a régiónak.
A Lovasnapok fogathajtó versenye válogató lesz a világbajnokságra, így 10 ország hatvan versenyzője vág neki az összes kategóriában rendezendő hó végi viadalnak, melyre a nevezési határidő április 12.

Légrádi Film

További információk: www.fogatsport.hu, www.fogatverseny.hu

Egy hozzászólás “Fábiánsebestyén a XVI. Kettesfogathajtó VB-re készül” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    A Kinizsi Lovasparkban április 30-a és május 3-a között rendezik a Fábi-ánsebestyéni Lovasnapokat, amely a szeptemberi XVI. Kettesfogathajtó Világbajnokság fõpróbájának ígérkezik. Az elsõ napon a díjhajtásé lesz a fõszerep. Május 1. családi majális, díjhajtással, lókötõ show-val, lampionos felvonulással és sok más érdekességgel. Szombaton a maratonhajtás fordulói lesznek, míg május 3. az akadályhajtás egyes kategóriáiban zajló versenyek napja.
    A látványos versenyek között a lovak, a lovas sportok kedvelõit egy igazi nagy rendezvény forgataga fogadja.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.